Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: dm 500-setari

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default dm 500-setari

    Ce setari se fac la dm 500 pentru a putea avea semnal de la 2 antene:una pozitionata la 19 grade E si cealalta la 1grad W...Antenele sint cuplate printr-un disq la receptor(un singur cablu)...Multumesc anticipat !

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intri in meniu laSearch--> Config. Sateliti si alegi in cazul tau 2 Sateliti prin Diseqc A/B.
    Apoi alegi din lista cei doi sateliti care vrei sa-i receptionezi, 19°E pe Diseqc A si 1°W pe Diseqc B, sau invers, daca le-ai cuplat altfel.

    Auzi, da`la ce programe te uiti tu pe 1°W pe Dreambox 500 ?
    Numa`da curiozitate intreb!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o fi... "Europe Gospel Channel"

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu fiti curiosi...am dat doar un exemplu,unde ma uit e ,,secret"...

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DDTV
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Wild,Wild WEST...
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default help

    Ciao! Am nevoie de un mic ajutor ,am dream 500 si din greseala am sters ceva cred satellites.xml din dream si nu mai pot sa scanez nici un satelit tot scrie fatal error! Poate cineva sa-mi trimita fisierul respectiv si sa scrie si locatia unde sa pun exact inapoi. Mersi !
    Antena 1.1, 62E--30W, motor H-h, Dreambox 7000

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Reinstaleaza imaginea si nu ai nevoie de altceva.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Wild,Wild WEST...
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default hy

    Atit am chinuit sa pun ... Nu e posibil sa pun numai chestiaaia cu sateliti?
    Antena 1.1, 62E--30W, motor H-h, Dreambox 7000

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ba da, e posibil.
    dar dat fiind faptul ca habar n-ai cind si cum ai sters fila aia, ai sanse destul de mari sa-ti mai lipseasca si alte chestii.
    Asa ca mai bine reinstaleaza.

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: hy

    Quote Originally Posted by majka
    Atit am chinuit sa pun ... Nu e posibil sa pun numai chestiaaia cu sateliti?
    Schimbarea imaginii nu trebuie sa o privesti ca pe un "chin" ci ca pe un
    exercitiu, pentu ca este o operatiune de rutina pe care in scurt timp o sa
    o faci destul de des, din plictiseala sau din curiozitate.
    Deci curaj Oricum reinstalarea si cofigurarea img. nu-ti rapeste mai
    mult de 10-15 min.
    Bafta




  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Wild,Wild WEST...
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default hy

    Mersi ptr raspunsuri e un exercitiu de pus o imagine dar de setat share dupa aia , asta-i problema! Am fost ajutat de un prieten sa mearga shareul si nu mai vreau sal deranjez ca o chinuit destul cu dremul meu.De instalat gemini nu e o problema mare deja ca in ultima saptamina am facut de mai multe ori cu dream up dar setarile gboxului sa mearga share pe el e mai complicat, eu am vrut sa mai aerisesc dreamul ca era ocupata memoria peste 80%. Deci ce pot sa fac? Please help me!
    Antena 1.1, 62E--30W, motor H-h, Dreambox 7000

  12. #12
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa un truc : inainte de instalarea unei noi imagini sau reinstalarea ei , copiaza tot /var in PC la tine . Iar dupa reinstalarea imaginii , iti garantez ca nu iti ia mai mult de 5 minute sa muti fisierele importante din /var -ul de pe PC inapoi in Dream . Doar dai atribute 755 fisierelor care au nevoie si ... voila .... merge imediat .

    Pentru spatiu incearca instalarea unei imagini MaxVar , este undeva mai jos link spre Gemini 3.0 MaxVar .

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Wild,Wild WEST...
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default hy

    Mersi diseara o sa incerc. O zi buna Tuturor!
    Antena 1.1, 62E--30W, motor H-h, Dreambox 7000

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai si un pm.




  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Wild,Wild WEST...
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default hy

    Am citit Pm si oricum mersi ptr ajutor tuturor!
    Antena 1.1, 62E--30W, motor H-h, Dreambox 7000

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Setari SKYGRABBER
    By USER_23 in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 1st February 2006, 19:00
  2. setari motor DM 500
    By julius6 in forum DREAMBOX
    Replies: 13
    Last Post: 16th January 2006, 21:22
  3. Abacus ASP -07....setari
    By xytras in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 10th January 2006, 20:14
  4. setari multicam
    By INOCENTUL in forum DREAMBOX
    Replies: 6
    Last Post: 23rd August 2005, 20:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top