Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    españa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default k3 card pt. digi digital+ cabo premiere

    are cineva card sa probeze daca merge proveideri mentionati mai sus,
    fishierul pt. card il puteti lua de pe http://dvb-upload.com/index.php

    si se cheama:
    K3_Digi__Premiere_TVCabo_only_Goldbox.zip
    Todo OK, con K3 y GoldBox...
    Fiti Aliati
    Dreambox

  2. #2
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: k3 card pt. digi digital+ cabo premiere

    Quote Originally Posted by aliat
    are cineva card sa probeze daca merge proveideri mentionati mai sus,
    fishierul pt. card il puteti lua de pe http://dvb-upload.com/index.php

    si se cheama:
    K3_Digi__Premiere_TVCabo_only_Goldbox.zip
    Todo OK, con K3 y GoldBox...
    uitate mai jos ce am scris eu. nu merege digi dar merge celelalte de am scris eu.e testat 100%

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    españa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai probat sai bagi fishierulindivat de mine ¿
    poate ai pus altul
    Fiti Aliati
    Dreambox

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce-i asa greu de crezut ? NU merge

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce mai merge pe langa Cabo, Premiere ? Merge C+ Franta inclusiv cu Khioscuri si daca da cu aceeasi fila cu care merg Premiere si Cabo ? Ati testat careva daca merge in Dream (ma gandesc eu ca cu GBox s-ar putea incerca) ? De scris s-au scris etichete frumoase pe filele pt acest card, dar sunt curios din ce ati testat voi.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pare ca de aici puteti lua softul

    http://www.gccadm.net/forum/

  7. #7
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cartita
    Ce mai merge pe langa Cabo, Premiere ? Merge C+ Franta inclusiv cu Khioscuri si daca da cu aceeasi fila cu care merg Premiere si Cabo ? Ati testat careva daca merge in Dream (ma gandesc eu ca cu GBox s-ar putea incerca) ? De scris s-au scris etichete frumoase pe filele pt acest card, dar sunt curios din ce ati testat voi.
    deci pt toti providerri trebuie pus acelasi file.asta este deosebit ca cu un bin merg toate.
    deocamdata merge numai pe goldbox baza seca.
    in dream nu am auzit sa mearga.dar merge bine pe xcam(numai canalele seca)

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A testat cineva acest k3 in DragonCam?
    Il vinde cineva in Romania?
    Gigel


  9. #9
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigelsat
    A testat cineva acest k3 in DragonCam?
    Il vinde cineva in Romania?
    men nu ai citit ca nu merge in dragon cam.merge doar in goldbox cu baza seca.in dragon cam merg doar canalele in seca2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Premiere card + Dream7000
    By sioux in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 18th October 2006, 02:16
  2. Replies: 16
    Last Post: 15th July 2006, 07:28
  3. premiere pentru titanium card
    By rusudanion in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 30th May 2006, 20:01
  4. Key Cabo,D+,TPS si Premiere
    By NEO75 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 26th May 2006, 18:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top