Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Metabox II

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    M east
    Posts
    562
    Posts Thanks / Likes

    Default Metabox II


    where i get the software for Metabox II . I chk where all availabe 1and 3 is available. May be Mr boknoy-ph can help me, Thank you .
    Tech

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    M east
    Posts
    562
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thank You boknoy-ph i am trying to get that....
    Tech

  4. #4
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Metabox II

    Quote Originally Posted by ccchandran
    where i get the software for Metabox II . I chk where all availabe 1and 3 is available. May be Mr boknoy-ph can help me, Thank you .
    Yes also on pinoycourt as well in metabox section..
    If Evolution works, why so many idiots?


  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    M east
    Posts
    562
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thank you Mr boknoy-ph and Mr Iredto2engineer.That receiver show only" Start " may be some other problem. Yester day my friend given to me that to chk . When i on the power that comes START, may that stb need JTAG . I dont know about that still trying. Thank you for all of you.....
    Tech

  6. #6
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ccchandran
    Thank you Mr boknoy-ph and Mr Iredto2engineer.That receiver show only" Start " may be some other problem. Yester day my friend given to me that to chk . When i on the power that comes START, may that stb need JTAG . I dont know about that still trying. Thank you for all of you.....
    Try loading an older MTG version of the software sometimes this wil help you out before using a jtag.
    If Evolution works, why so many idiots?


  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sa bubong
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Open the loader program and press send with your box turned off ......then power on your box. Counter should say "no answer 1, 2, 3, 4 etc", then connect once the box is powered on. "STRT" is easy to fix, "ON" is time for jtag. I got metabox2 software on my site, also available on alsat.

    http://www.alsat.co.uk/forum/showthread.php?t=30509

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. i can data transfer Metabox 10 to e-Metabox ??
    By heinlynn in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 18th September 2006, 16:34
  2. metabox III need help
    By gesti_t in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 6th August 2006, 23:20
  3. Why Metabox III?
    By Farhaat in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 1st April 2006, 11:51
  4. TPS AU for Metabox
    By boknoy_ph in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 21st January 2006, 21:37
  5. METABOX PVR
    By C-BAND in forum RDI - English
    Replies: 15
    Last Post: 18th October 2005, 10:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top