Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Italy
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default Au picat semnalele???

    Nu stiu ce a patit conserva mea 1220 ca nu mai merg transporderele cu romani . Imi intra doar 17 canale si acelea sunt unguresti

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da un factory reset

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Italy
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bine bine dar am dat vreo 20 de reseturi si nu imi intra decat doua transpordere 12643 si 12687 si curios ca pe 12687 intra stv1 ,stv2 , non stop kino si sport1 Sk . Nu ar trebui sa intre tvr prima si restul?
    Da-mi un raspuns.

  4. #4
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jovanamol
    Bine bine dar am dat vreo 20 de reseturi si nu imi intra decat doua transpordere 12643 si 12687 si curios ca pe 12687 intra stv1 ,stv2 , non stop kino si sport1 Sk . Nu ar trebui sa intre tvr prima si restul?
    Da-mi un raspuns.
    Acela e TP-ul cu nr. 8, pt Slovacia: 12687, V, SR: 27500

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Italy
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am cautat pe 12687 si H si V si tot alea 4 prog sk imi intra. De ce?

  6. #6
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate ca este inceputul sfirsitului la prima vizita ia conserva sub brat si fuguta la gigi

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Italy
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vrea sa zica ca trebuie sa-l arunc la gigi in brate? e cam greu din Italia sa fac treaba asta. Chiar nu se poate face nimic? Un update de soft pt 1120 nu este si daca da cum sa procedez? am citit de treaba cu ch+, ch- dar nu se intampla nimic adica aparea waiting data si se reporneste dar softul e tot ala de cand l-am luat Ian 2005.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil DIGI mai vinde inca o conserva! Hyundai 1160 sau chiar Humax! Si mai are un client multumit! Sau nu!

  9. #9
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vrea sa zica ca trebuie sa-l arunc la gigi in brate?
    ideea este ca avind probleme la conserva,in principiu acesta se schimba.

  10. #10
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jovanamol
    vrea sa zica ca trebuie sa-l arunc la gigi in brate? e cam greu din Italia sa fac treaba asta. Chiar nu se poate face nimic? Un update de soft pt 1120 nu este si daca da cum sa procedez? am citit de treaba cu ch+, ch- dar nu se intampla nimic adica aparea waiting data si se reporneste dar softul e tot ala de cand l-am luat Ian 2005.
    In fatza antenei la un unghi de cca 30* ai ceva obstacole?
    Fii atent, daca da asta e motivul + a 8-a frecventza care a mai scazut din semnal.
    Eu sunt patit. Sunt fan InfoFocus, Canal Motor, CityTV, etc...
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Onesti
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    roteste LNB-ul la 90 grade si va functiona.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Italy
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stiti cum am rezolvat problema? Simplu. Am schimbat Lnb-ul si functioneaza perfect. Mersi pt. sfat dl. ratoiu nu am incercat dar cred ca faza cu rotirea lnb-ului ar fi functionat.

  13. #13
    ˇsoy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default procinema

    as vrea sa stiu daca voua la ora asta 22.13 va merge bine ProCinema....la mine uneoari merge sacadat insa celelalte programe merg ok.
    multumesc.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Italy
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-am lasat vreo 5 min. dar nu a sacadat deloc. Semnal 77.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. A picat cabo!
    By zzzzzz in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 29th September 2006, 05:50
  2. Au picat spaniolii ?
    By Fanta in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 20th September 2006, 07:31
  3. thepiratebay.org e picat
    By SkySnows in forum News
    Replies: 2
    Last Post: 4th June 2006, 03:32
  4. a picat shi freextv-ul
    By ghettoman in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 4th June 2004, 13:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top