Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi Tv--> Nota 10-CA_Alarm......

    De o saptamina imi apare Nota 10-CA_Alarma_acces_refuzat
    Ma tot chinui sa sun la Bucuresti si nu reusesc nici de cum. Pute-ti sa-mi dati un nr. de telefon unde pot avea sanse sa dau de cineva.
    A da...abonamentul este achitat, asa ca nu asta e problema

    thx

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    0314004001

  3. #3
    albano
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Am sunat din reteaua ROMTELECOM si mi-a raspuns robotul de la digi,fara sa-mi sune la operator,cred ca am sunat de cel putin zece ori.
    Apoi am sunat de pe mobil si am rezolvat problema imediat.
    Am reclamat"DERANJAMENTUL" si mi-au zis ca o sa vada care este problema.
    POTI DA LA CINEVA DIN ROMANIA NR DE CARTELA CA SA SUNE PENTRU REACTIVARE.APOI VEZI DACA PROGRAMELE LIBERE SE VAD(OTV,DDTV...),DACA NU SE VAD E BLOCAT RECEPTORUL SI TRBUIE SA-I DAI RESET FABRICA.(ASA A PATIT UN AMIC,SI DIN LIPSA DE COMUNICARE CU SATELITUL A RECEPTORULUI S-A DEZACTIVAT CARTELA).NU LASA RECEPTORUL OPRIT PREA MULT TIMP DACA NU VREI SA PATESTI LA FEL.

  4. #4
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,135
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am sunat din reteaua ROMTELECOM si mi-a raspuns robotul de la digi,fara sa-mi sune la operator,cred ca am sunat de cel putin zece ori.
    Apoi am sunat de pe mobil si am rezolvat problema imediat.
    Am reclamat"DERANJAMENTUL" si mi-au zis ca o sa vada care este problema.
    POTI DA LA CINEVA DIN ROMANIA NR DE CARTELA CA SA SUNE PENTRU REACTIVARE.APOI VEZI DACA PROGRAMELE LIBERE SE VAD(OTV,DDTV...),DACA NU SE VAD E BLOCAT RECEPTORUL SI TRBUIE SA-I DAI RESET FABRICA.(ASA A PATIT UN AMIC,SI DIN LIPSA DE COMUNICARE CU SATELITUL A RECEPTORULUI S-A DEZACTIVAT CARTELA).NU LASA RECEPTORUL OPRIT PREA MULT TIMP DACA NU VREI SA PATESTI LA FEL.
    Am sunat din reteaua ROMTELECOM si mi-a raspuns robotul de la digi,fara sa-mi sune la operator,cred ca am sunat de cel putin zece ori.
    probabil ai sunat dupa 10 seara.
    POTI DA LA CINEVA DIN ROMANIA NR DE CARTELA CA SA SUNE PENTRU REACTIVARE.
    ti-e greu sa suni singur,sau poate crezi ca esti singurul ce suna pe international?

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote="albano"] NU LASA RECEPTORUL OPRIT PREA MULT TIMP DACA NU VREI SA PATESTI LA FEL.[/quotealbano"]

    Asta cit inseamna?Eu sunt in concediu de 2 saptamini si mai stau inca una.

  6. #6
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [email protected] asta se intampla pe aproape toti provideri din lume.Pierzi secventa de updatare cu noua data cand iti expira subscriptia si singura sansa este sa-ti fie retransmis acel update de catre operator pentru cardul tau.Asa am patit si eu cu Sky UK , Premiere si multe altele....multumiti-va ca sunt provideri care dupa ce-i contactezi te lasa cate trei zile cu ecran negru si tu in acest timp esti cu plata la zi.

    Fanta
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fanta
    [email protected] asta se intampla pe aproape toti provideri din lume.Pierzi secventa de updatare cu noua data cand iti expira subscriptia si singura sansa este sa-ti fie retransmis acel update de catre operator pentru cardul tau.Asa am patit si eu cu Sky UK , Premiere si multe altele....multumiti-va ca sunt provideri care dupa ce-i contactezi te lasa cate trei zile cu ecran negru si tu in acest timp esti cu plata la zi.

    Fanta
    Mersi mult! Daca se dezactiveaza atunci nu imi ramine decit sa dau telefon sa reactiveze am mai facut asta pt un prieten,as fi dorit sa ajung si la Buc. in acest scurt timp dar nu se poate.Acuma sunt la Tg.Mures.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default

    APOI VEZI DACA PROGRAMELE LIBERE SE VAD(OTV,DDTV...),DACA NU SE VAD E BLOCAT RECEPTORUL SI TRBUIE SA-I DAI RESET FABRICA.
    Cele doua merg, si iara-si m-am chinuit sa sun, si nu am reusit.
    @Fanta, ai PM

  9. #9
    albano
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    NU ESTE GREU SA DAI TELEFON DIN STRAINATATE,NUMAI SA-TI RASPUNDA OPERATORII.EU AM SUNAT DE 10 ORI DE PE FIX SI AM ASTEPTAT CA SA INTRE OPERATORUL SI AM FOST LASAT CU OCHII IN SOARE,DE ABIA ASTEPT FACTURA SA VAD CE GAURA MI-A FACUT IN BUGET.NOROC CA MI-A VENIT IDEEA SA SUN DE PE MOBIL SI AU INTRAT IMEDIAT.AM SUNAT INAINTE DE ORA 22,APOI A DOUA ZI DIMINEATA DUPA ORA 9.NORMAL AR FI CA ROBOTUL SA-TI SPUNA CA TRBUIE SA ASTEPTI CA SA FIE OPERATORII LIBERI S-AU SA REVII ALTADATA CA AU LIBER.

  10. #10
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fanta
    [email protected] asta se intampla pe aproape toti provideri din lume.Pierzi secventa de updatare cu noua data cand iti expira subscriptia si singura sansa este sa-ti fie retransmis acel update de catre operator pentru cardul tau.Asa am patit si eu cu Sky UK , Premiere si multe altele....multumiti-va ca sunt provideri care dupa ce-i contactezi te lasa cate trei zile cu ecran negru si tu in acest timp esti cu plata la zi.

    Fanta
    De ce la ceilalti operatori DTH din romania snu se intampa

    Acesta este sistemul de cacat de la digi,platesti abo in avans si ei te taie fara rusine

    Directore mai bine decat sa le iei partea mai bine le dadeai o idee cum trebuie sa faca sa nu se mai planga lumea,este singurul operator unde aceste cazuri sant frecvente si sa nu vii cu replica clasica sa santeti nu stiu cate sute de mii de abo
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Italy
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu ce s-a intamplat cu aparatul meu ca atunci cand dau factory reset imi gaseste doar 17 canale nici unul romanesc si semnal am 90

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Italy
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imi puteti da un sfat? de vreo 4 ore nu mai merge nici un canal romanesc.
    Totul a inceput in urma cu vreo 3 zile cand am observat ca dupa imi gasea toate prog. si le puteam vedea stingeam aparatul iar cand il deschideam nu mai vedeau primele 14 canale cele cu tvr, prima , realitatea etc. imi scria channel is not runing. Celelalte mergeau. Mentionez ca am semnal peste 70. Nu mai stiu ce sa ii fac ca i-am dat la reset-uri de m-am saturat. Degeaba, nu imi intra decat 17 canale cele de pe 12687 si de pe 12643

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jovanamol
    Nu stiu ce s-a intamplat cu aparatul meu ca atunci cand dau factory reset imi gaseste doar 17 canale nici unul romanesc si semnal am 90
    asa a fost si la mine, de vina a fost diseq-ul, am uitat sa pun pe 3 (asa am eu LNB-urile)

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Italy
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai bine dar eu am un singur lnb si e de 0.2db. Dar chestia asta mi-a aparut doar azi. Pur si simplu s-a blocat imaginea si pe urma factory reset-ul nu imi gaseste decat 17 prog. Inca o intrebare: dupa ce dai factory reset el incepe si cauta pe 12687 si ar trebui sa gaseasca TVR1, Prima, Realitatea, B1tv, etc . dar mie imi intra STV1, STV2, Non stop Kino, Sport1Sk iar apoi sare vreo 3 transpordere si mai gaseste pe 12643 vreo 13 prog toate unguresti si SK. Atat. Sa fie de vina aparatul?

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    STV1 este pe 12.687 V, pe cand TVR1 este pe 12.687 H! Daca iti intra STV1, inseamna ca merge numai pe verticala. Asta poate avea 2 cauze.
    1. Receiverul trimite spre LNB numai 13V (poti sa masori sau te uiti in channel list ce polaritate ai pe 12.687).
    2. Daca receiverul e pe H si intr-adevar trimite 18V spre LNB, masoara sus la LNB ce tensiune ajunge (cateodata, din cauza cablului lung, legaturi imperfecte, LNB cu consum mare, pot ajunge la LNB sub 15V si acesta trece la polarizarea verticala).
    3. Daca la LNB ajung 18V (deci orizontal)si tu receptionezi totusi STV1 (vertical), atunci LNB-ul e de vina. Incearca sa-l rotesti cu 90° si vezi ce se intampla.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DIGI TV - NOTA 10
    By armandino in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 31st July 2006, 09:30
  2. Nota 4 pentru The The
    By Unuseroarecare in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 4th June 2006, 08:46
  3. NOTA 25 CA_ALARM?
    By gymi in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 19th December 2005, 16:37
  4. Nota
    By yo7cjf in forum Shop
    Replies: 2
    Last Post: 28th November 2005, 18:45
  5. nota 10
    By nirolf in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 28th March 2005, 21:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top