Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Thread: TP 12520

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default TP 12520

    Stie cineva ce sa intamplat cu TP 12520 V? CNN, Pro Cinema, Digi Info, etc. nu mai merg, primesc eroarea "Channel is not running".

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..nu inteleg ca cauti pe V (vertical?)....cauta pe 12607 H 27500
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    polarizarea corecta este cea orizontala.

  4. #4
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf
    polarizarea corecta este cea orizontala.
    sau circulara
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yanq
    ..nu inteleg ca cauti pe V (vertical?)....cauta pe 12607 H 27500
    TP7 in Hyundai este: 12520 Vertical-14V SR17500, 12607 H SR 27500 apare la mine ca TP32 (si aici am gasit, mersi). Dar cum a gasit/au aparut pe 12520 daca nu e acolo

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by amandigi
    Quote Originally Posted by yanq
    ..nu inteleg ca cauti pe V (vertical?)....cauta pe 12607 H 27500
    TP7 in Hyundai este: 12520 Vertical-14V SR17500, 12607 H SR 27500 apare la mine ca TP32 (si aici am gasit, mersi). Dar cum a gasit/au aparut pe 12520 daca nu e acolo
    Conserva contine toate TP-urile de pe Intel 10.02/Thor....(asta dupa ce introduci pt scanare o frecventa non-Digi...celelalte apar ca prin minune )... cand se face referire la TP7...se refera la TP7 de la Digi nu la TP7 de pe satelit...

    ..daca respectivele programe de la Digi ti-au aparut pe 12520 V...(si bine'nteles ca nu functioneaza)..inseamna ca , le-a incurcat conserva...rezolvi cu o revenire la setarile din fabrica....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa un factory reset TP 7 nu mai e 12520 V... Se pare ca softul s-a cam innebunit. A facut si alte ciudetanii, ca dupa ce am aranjat programele in ordinea dorita, am pus receptorul in standby si am pornit din nou, programele nu erau in ordinea dorita, iar TVR1 nu mai mergea (acelasi eroare). Problema cu factory reset e ca pierd canalele FTA. Bad.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by amandigi
    Dupa un factory reset TP 7 nu mai e 12520 V... Se pare ca softul s-a cam innebunit. A facut si alte ciudetanii, ca dupa ce am aranjat programele in ordinea dorita, am pus receptorul in standby si am pornit din nou, programele nu erau in ordinea dorita, iar TVR1 nu mai mergea (acelasi eroare). Problema cu factory reset e ca pierd canalele FTA. Bad.
    ce versiune de SW ai pe conserva? incearca sa o pui pe ultima....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yanq
    ce versiune de SW ai pe conserva? incearca sa o pui pe ultima....
    1.24 (cu acesta a venit), care cred ca e ultimul. Poate ca furtuna de ieri cu cateva intreruperi de curent e la originea problemei.

    Despre TP-ul din conserva si sateliti, stiu ca numerotarea nu e acelasi, dar de ce se schimba TP-ul care era la inceput pe pozitia 7 cu altceva?

  10. #10
    Stargate FAN Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    aproape de Cluj
    Posts
    288
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acestea sunt caracteristicile noului soft:
    -nu acepta modificarea numarului canalului (degeaba le pui cum vrei ca se muta inapoi cum au fost)
    -la scanarea de noi transpordere exista riscul de a modifica frecventa tp-urilor DigiTv astfel obtinandu-se niste frecvente ciudate

    Asa ca cei care inca nu ati facut update nu va grabiti sa va faceti...(just a friendly advice)

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Piatra Neamt
    Posts
    250
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dondos
    Acestea sunt caracteristicile noului soft:
    -nu acepta modificarea numarului canalului (degeaba le pui cum vrei ca se muta inapoi cum au fost)
    -la scanarea de noi transpordere exista riscul de a modifica frecventa tp-urilor DigiTv astfel obtinandu-se niste frecvente ciudate

    Asa ca cei care inca nu ati facut update nu va grabiti sa va faceti...(just a friendly advice)
    Merci mult de sfat , eram cat pe ce sa fac marea prostie de a descarca noul soft.
    Thor6 -offset de 0,9 , lnb inverto de 0,2 db
    Hot Bird--offset de 0,8 , lnb titanium de 0,2 db
    Orange TV

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dondos
    Acestea sunt caracteristicile noului soft:
    -nu acepta modificarea numarului canalului (degeaba le pui cum vrei ca se muta inapoi cum au fost)
    Nu pot sa confirm 100%, ca acum a memorat canalele in ordinea cum am vrut eu. Cate o data am vazut ca unele canale erau mutate, dar in general merge cu exceptia zilei trecute...

    Quote Originally Posted by dondos
    -la scanarea de noi transpordere exista riscul de a modifica frecventa tp-urilor DigiTv astfel obtinandu-se niste frecvente ciudate
    Problema cu TP-urile se pare ca sunt valabile...

  13. #13
    Maul, Darth Maul Teacher
    Join Date
    May 2006
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dondos
    -la scanarea de noi transpordere exista riscul de a modifica frecventa tp-urilor DigiTv astfel obtinandu-se niste frecvente ciudate
    Poti sa explici putin mai detaliat? Nu prea inteleg de unde frecventele ciudate....

  14. #14
    Stargate FAN Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    aproape de Cluj
    Posts
    288
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Treaba e cam asa: Dai un factory reset si scanezi toate canalele. Bun. scanezi 12169 pentru citytv si surpriza... Tvr1 se muta pe 12687 (la fel ca si celelate canale de pe tp-ul cu tvr1). Acelasi lucru se intampla si la scanare unui tp digi(individual). Acest lucru nu se intampla totdeauna (dupa 3 factory reset-uri am reusit sa scanezi 12169-le fara "efecte secundare").

    @amandigi ai dreptate. Mie Telesportul nu a vrut sa se muta nici cum de pe nr. 12 in rest celelalte canale nu s-au suparat.

    P.S Nu credeti ca daca softu' asta nou aducea imbunatatiri pentru clientii romani l-ar fi anuntat digi?

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu de unde aveti voi problemele astea...in ultimele zile am instalat peste 10 conserve cu noul soft si la altele am facut update....nu am avut probleme la niciunul din ele...cu toate ca am repozitionat programele romanesti si am memorat toate TV-urile posibile (bulgaresti, etc.)...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TP 12520 On Hotbird
    By jeff77 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 10th April 2006, 11:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top