Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: Dreambox 500

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malm
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox 500

    Salutare! In sfarsit, m-am decis, si maine imi vine Dreambox 500 de la Elstar.
    Deoarece, mi-am facut ucenicia cu STR 4125 Evo, apoi 4155E, 4355E si 6355 am zis ca ar merita sa intru in lumea celor "normali" si sa-mi iau, dupa sfaturile gasite pe forum un Dreambox 500 (momentan, conform bugetului).
    Vreau sa va rog, sa-mi spuneti si mie in 2 vorbe ce-ar trebui sa-i upgradez in prima faza, si sa ma lamuriti ce programe codate pot prinde cu el, asa cum imi vine! Are si asta patch? La ce foloseste legatura in retea? Functia "Go to X" ce este? etc.
    Va multumesc!

  2. #2
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal man, in principiu, asta e un STB bazat pe linux, nu le poti zice patch-uri la ce "apare" , mai degraba imagini. Gemini 1.03 e cel mai nou soft pentru el, si mie imi place f. mult. Legatura in retea e foarte utila, dupa ce incarci pe el imaginea , setezi sa iasa pe net si isi downloadeaza singur cheile, camuri, softuri , setari, tot ce tine de actualizari. GotoXX este pentru motoare care stiu sa mearga dupa coordonatele Long/Lat la care te aflii. In rest, setari normale..... vezi pe
    www.********.com/dreambox
    www.i-have-a-dreambox.com
    www.dm500.com

    Bafta,
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malm
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK! Merci mult, ...incep sa ma documentez! Abia astept sa-l primesc!
    Montura H-H Digipower stie "Go to x"

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    2,652
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vatanasiu
    OK! Merci mult, ...incep sa ma documentez!
    ... poate dai shi peste sectziunea unde trebuia sa postezi acest topic !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malm
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok! sorry...! eram prea entuziasmat de receiver! inca odata scuzele mele!

  6. #6
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    H-H nu stie gotoXX, dar nu-ti fie lene sa setezi pozitia la fiecare satelit, merita!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malm
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok! Merci!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum se face legatura cu internetul ca eu am net prin placa de retea, se baga cablu direct in receptor?
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malm
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MULTUMESC CELOR CARE RECOMANDA un DREAMBOX !
    L-am primit si eu in sfarsit! Este superrrr! Prima impresie nu a fost extraordinara, mai ales cand l-am vazut asa mic...eu obisnuit cu Strong, dar cand am vazut ce stie, nu am cuvinte, nu are nici o legatura cu Strong-ul! Acum l-am legat la calculator, totul este ok, si incep sa "sap" in el.
    Numai bine!

  10. #10
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vatanasiu
    MULTUMESC CELOR CARE RECOMANDA un DREAMBOX !
    L-am primit si eu in sfarsit! Este superrrr! Prima impresie nu a fost extraordinara, mai ales cand l-am vazut asa mic...eu obisnuit cu Strong, dar cand am vazut ce stie, nu am cuvinte, nu are nici o legatura cu Strong-ul! Acum l-am legat la calculator, totul este ok, si incep sa "sap" in el.
    Numai bine!

    exact asa am patit si eu (cu dimensiunea)
    Dar e TAAAAREEEE!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malm
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...pai da, ..o cam bagasem pe maneca cand l-am vazut asa mic...

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum se face legatura cu internetul ca eu am net prin placa de retea, se baga cablu direct in receptor?
    Nu stiu ce ai vrut sa zici dar nu imi suna bine...ce cablu vrei sa-l bagi direct in receptor?
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malm
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai ca v-ati gasit acum beleaua cu mine ! am si eu niste nelamuriri, asa ca la inceput:
    1.care este traba cu LNB "0" "1" cum trebuie sa fie setat LNB-ul? daca am unul singur, si o montura H-H este ok daca-l las pe "0" la toate?
    2.daca sunt pe Hotbird, ca vad ca de pe arabsat a stiut sa se duca la 13 Est, prima data, fara sa setez nimic in receiver, si ii dau un program de pe Hispasat, stie el sa miste antena pe respectivul satelit? sau imi da cu ea de pereti?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. dreambox 600 PVR
    By lacusta in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 17th October 2006, 04:16
  2. Dreambox & PC
    By abrash43 in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 22nd August 2006, 23:55
  3. dreambox 500
    By myky in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 6th July 2006, 00:53
  4. Dreambox 500
    By joliyyy in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 9th April 2006, 11:13
  5. dreambox
    By uzma2002 in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 2nd August 2005, 16:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top