Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: Probleme Diseq

  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Somewere
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme Diseq

    Am o problema am 4 LNB lnb1 este pe thor unde se alimenteaza LNB-ul in continuu, deci nu am probleme cu el, dar pe celelalte 3 LNB-uri, cand schimb pe Hotbird de exemplu nu am semnal deloc, trebuie sa scot cablul din Lnb si sa-l bag iar, numai atunci se alimenteaza iar. Poate cineva sa-mi zica ce se intampla? pana acum nu-mi facea asa.
    Am un Echolite si SS2. Si pe amandoua este aceeasi problema.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multe Diseq-uri no-name fac probleme la comutare (cateodata vor sa comute numai daca te duci pe o anumita polarizare) sau la temperatura. Incearca cu un Spaun si merge la sigur, ce-i drept costa dublu.

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Somewere
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme diseq

    Merci mult pentru raspuns, nu stiu ce este SPAUN, acum am cautat pe net si am gasit asta SPAUN. distrib.DiSEqC 2.0, 9 int,4out se alimenteaza la priza si ce inseamna 9 int si 4 out? adica are 9 intrari si 4 iesiri? se mai foloseste diseq-ul sau numai spaun-ul? si inca o intrebare: pot lega 2 receptoare la aceeasi antena?

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spaun este o marca buna de comutatoare diseq. Ce-ti trebuie tie este un comutator diseq 4x1, adica 4 intrari (de la 4 LNB-uri) si o iesire (spre receiver). Daca vrei sa legi 2 receivere independente, iti trebuie 4 LNB-uri twin (cu cate 2 iesiri fiecare) si inca un diseq 4x1.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. switch diseq dupa switch diseq
    By cozmozs in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 6th July 2006, 00:20
  2. About diseq
    By potencia in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 3rd May 2006, 02:13
  3. diseq
    By anaconda_max in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 15th November 2005, 09:18
  4. diseq cu ss2??
    By xyboox in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 11th April 2005, 15:24
  5. ALT-DVB si diseq
    By TransWarp in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 3rd May 2004, 08:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top