Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    :)
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Mi-am prins urechile !!

    Cine im iexplica si mie pas cu pas cum sa fac sa mai prind niste canale free in afara de ce din pachetul de baza din jiji Nu ma pricep deloc, am incercat acolo la satelit si am bagat nistre frecvente dar zice ca nu gaseste satelitul...ma ajuta si pe mine cineva...cred ca sunt multi in situatia mea..thx

  2. #2
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Mi-am prins urechile !!

    Quote Originally Posted by :)
    Cine im iexplica si mie pas cu pas cum sa fac sa mai prind niste canale free in afara de ce din pachetul de baza din jiji Nu ma pricep deloc, am incercat acolo la satelit si am bagat nistre frecvente dar zice ca nu gaseste satelitul...ma ajuta si pe mine cineva...cred ca sunt multi in situatia mea..thx
    Man pentru inceput iti recomand sa citesti putin COLTUL INCEPATORULUI
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=15386&start=0.

    Acolo sunt elementele de baza

  3. #3
    :)
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    AM citit coltul nestiutorului dar totusi imi e greu printre FTA-uri si LBA-uri sa-mi dau seama ce trebuie si unde trebuie sa bag frecventele alea...

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E simplu daca rasfoiesti putin manualul receptorului. Mai intai verifica pe ce satelit esti apoi cauta canale FTA la www.lyngsat.com de unde preiei si frecventele respective. Le introduci manual cu telecomanda si asta e.

  5. #5
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by :)
    AM citit coltul nestiutorului dar totusi imi e greu printre FTA-uri si LBA-uri sa-mi dau seama ce trebuie si unde trebuie sa bag frecventele alea...
    ai frecventele la http://www.lyngsat.com/1west.html
    Menu-Instalare-Editarea/ScanareaTP-FrecventaTP-******-Polarizare-*****-Indice Simbol-******-Scanare.
    Asteeeeeepti, daca gaseste ceeva va apare in lista.
    Sigur: bulgari, slovaci, nordici, cate putin din fiecare.
    Sisur: un bax de posturi de radio.
    Multumit?
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  6. #6
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Mi-am prins urechile !!

    Quote Originally Posted by :)
    Cine im iexplica si mie pas cu pas cum sa fac sa mai prind niste canale free in afara de ce din pachetul de baza din jiji Nu ma pricep deloc, am incercat acolo la satelit si am bagat nistre frecvente dar zice ca nu gaseste satelitul...ma ajuta si pe mine cineva...cred ca sunt multi in situatia mea..thx
    Man, receptorul lu' gigi e doar pt. gigi, asa ca nu incerca sa prinzi altceva, in afara de gigi, ca o sa ai dureri de cap.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    beclean,romania
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ba se pot prinde si alte posturi cu"conserva",dar daca esti incepator e cam greu.Receptorul trebuie si un pic pacalit,in sensul ca nu poti baga transpondere noi in lista cu transpondere decit daca faci o scanare pe manual,chiar daca nu prinde nimic pt inceput.Nu uita sa selectezi scanarea doar posturilor FTA.Si cea mai indicata e scanarea manuala,tp cu tp.Chiar si noi sateliti se pot baga.In rest,ce receptoare am instalat eu vin coar cu un tp memorat(12697),si daca are omu deja antena pe 1W e cam greu sa se descurce singur,fara net sau o lista de frecvente,daca nu apeleaza la instalator.In rest,sa ai rabdare si atentie.Succes!

  9. #9
    Stargate FAN Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    aproape de Cluj
    Posts
    288
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Frecventele pe care are rost sa le scanezi sunt:
    11823 H SR: 28000 :BKTV, MM (muzica), CTN TV (telenovele!?)
    12169 H SR: 28000 :City TV(super muzica), DKTE, TV Skat, Heros TV, Veselina TV
    12226 V SR:28000 :Canal Motor
    12399 H SR:28000 :CCTV 9(chinezii in engleza), Moooby TV, Nautik TV
    12607 V SR:10127 :Alsat TV, A1 Plus (nu-i ala de intra seara pe minimax), Orbis TV

    H = polarizare orizontala
    V = polarizare verticala

    Ai grija ca atunci cand scanezi sa alegi optiunea de scanare a canalelor necriptate.
    Dintre toate canalele de mai sus merita sa scanezi 12169-le pt. CityTV. Asta-i un canal de muzica mult mai bun decat orice prinzi pe la noi. Te vei convinge singur.

    P.S Scanarea se face cum zice @bibicu.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dondos
    P.S Scanarea se face cum zice @bibicu.

    Sa vezi distractie cand trebuie sa dai factory reset.

    Quote Originally Posted by muresan
    Ba se pot prinde si alte posturi cu"conserva",dar daca esti incepator e cam greu.Receptorul trebuie si un pic pacalit,in sensul ca nu poti baga transpondere noi in lista cu transpondere decit daca faci o scanare pe manual,chiar daca nu prinde nimic pt inceput.Nu uita sa selectezi scanarea doar posturilor FTA.Si cea mai indicata e scanarea manuala,tp cu tp.Chiar si noi sateliti se pot baga.In rest,ce receptoare am instalat eu vin coar cu un tp memorat(12697),si daca are omu deja antena pe 1W e cam greu sa se descurce singur,fara net sau o lista de frecvente,daca nu apeleaza la instalator.In rest,sa ai rabdare si atentie.Succes!
    N-am zis ca nu se pot prinde.

  11. #11
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nolf2
    Quote Originally Posted by dondos
    P.S Scanarea se face cum zice @bibicu.

    Sa vezi distractie cand trebuie sa dai factory reset.

    N-am zis ca nu se pot prinde.
    __________________


    Eu am facut altfel sa nu bag mereu frecventele.
    Ptr toate celelalte frcvente am mai setat un lnb2. Acolo bag toate celelalte frecvente.
    La probleme cu DIGIotzii, sterg frecventele DIGI, la restart conserva baga iar ce a avut la inceput si astfel nu pierd celelalte canale.
    Cand sterg frcventele Digi automat dispar canalele gigi din lista.....
    O fi bine? Voi ce ziceti.....
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United Kingdom
    Posts
    650
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scuze ca deranjez am avut si eu odata rabdarea sa setez de curiozitate un digi pe motor si pot sa zic ca merge chiar foarte bine problema e doar cu factory reset ;(

    watch tv for free

  13. #13
    zu Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Ploiesti City
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Montura H-H & hyunday 1160 , in jur de 11 sateliti memorati (cu mari eforturi), lista de programe VRAISTE

  14. #14
    :)
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    DAAAA! Am resuit ~ :P Am umplut conserva cu bulgari si toate natiile inferioare romanilor (Forzza Vadim) Dar vreun FTA porno nu este Multumesc mult baieti

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by :)
    Dar vreun FTA porno nu este!
    Dragostea nu este niciodata gratis, trebuie sa dai ceva la schimb. De cele mai multe ori, bani. Cateodata ajunge si o floare.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. IMI PRIND URECHILE.VA ROG AJUTATI-MA!!!
    By BIHOREANUL in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 19
    Last Post: 25th September 2005, 01:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top