Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,146
    Posts Thanks / Likes

    Default Indicator Semnal Strong 6355 ...

    Domnilor am urmatoarea problema......

    Pe indicatiile de semnal de la Strong 6355 nu-mi arata nici urma de semnal Nici macar sa-mi arate 2 liniute rosii de semnal la calitate si nivel......nimic nimic......am pus 2 lnb-uri diferite dar nici o urma de semnal......e adevarat nu sunt pe satelit....dar credeam ca totusi arata ceva ca primeste de la LNB semnal....ROSU ...PUTIN MACAR......

    Are cineva o explicatie de ce nu-mi arata nici o urma de semnal nici macar liniute mici rosii

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    draga romeo...asta e 6355...nu ai semnal...nu ai bare...simplu k buna ziua...liniutele rosii le poti vedea pe front ledul de pe aparat...acolo o sa vezi cum se scartaie daca ai semnal slab sau nu....zici ca e beculet de pom

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da mai Armand dar inainte pe 4355 evo...reglam antena dupa liniile de semnal cand intram in meniul de cautare programe dupa frecventa si acolo roteam de antena pana intra semnal pe cele 2 linii.....dar acum am pus LNB si credeam ca apar macar 2 liniute ROSII dar nici asta nu se intampla.....nu stiu cum sa reglez antena atunci.....sa ma uit dupa acel LED mi se pare o prostie....cum reglez antena......?

    Apoi cate patch-uri sunt pentru 6355 ?.......sunt 2? pentru ca am inteles ca a mai aparut unul cu care se prinde TV CABO?....


    Armand cum incarc patchul cu vreun program anume?....ca stii doar ca l-am luat patchuit cand l-am cumparat

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong 6355 + AES
    By bmilan in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 12th December 2006, 05:45
  2. Strong 6355
    By gabitzu in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 25th March 2006, 10:39
  3. Strong 6355
    By gabitzu in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 25th March 2006, 09:38
  4. strong 6355-strong 4500
    By clasix in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 14th July 2005, 12:19
  5. Strong 4355 evo VS Strong 6355 !!!!
    By romeo in forum SD Receivers
    Replies: 10
    Last Post: 28th March 2005, 11:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top