Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Probleme EPG...

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme EPG...

    Nu stiu cat depinde acest lucru de operator sau de receptor, dar am observat urmatorul lucru cu Digi si Hyundai: daca setez limba pt. receptor la maghiara lipseste EPG la canalele romanesti (si la inca altele). Daca pun pe engleza sau romana, apar acolo, dar lipseste EPG la canalele maghiare. Nu se poate cumva combina informatiile de acolo? Unde nu este informatie in limba selectata sa ia ce de pe engleza/romana/s.a.m.d. pana gaseste ceva?

  2. #2
    Maul, Darth Maul Teacher
    Join Date
    May 2006
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate.

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate.
    raspunsul e prea lung

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mtest
    Se poate.
    Si in afar de metoda de a primi softul de la Digi, a corecta, a trimite la ei si ei pun pe satelit ca un update, cum se poate?

  5. #5
    Maul, Darth Maul Teacher
    Join Date
    May 2006
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by amandigi
    Quote Originally Posted by mtest
    Se poate.
    Si in afar de metoda de a primi softul de la Digi, a corecta, a trimite la ei si ei pun pe satelit ca un update, cum se poate?
    Nu trebuie umblat in softul de la receptor; tehnic evenimentele exista in toate limbile, doar ca ele nu sunt populate cu text; daca te uiti atent, acolo unde nu exista text pe una din limbi, ai sa gasesti un punct.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mtest
    Quote Originally Posted by amandigi
    Quote Originally Posted by mtest
    Se poate.
    Si in afar de metoda de a primi softul de la Digi, a corecta, a trimite la ei si ei pun pe satelit ca un update, cum se poate?
    Nu trebuie umblat in softul de la receptor; tehnic evenimentele exista in toate limbile, doar ca ele nu sunt populate cu text; daca te uiti atent, acolo unde nu exista text pe una din limbi, ai sa gasesti un punct.
    Atunci sa inteleg ca problema e la Digi?

  7. #7
    ˇsoy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca vrei EPG uita-te pe pagina lor de site si gasesti acolo unu foarte actualizat......e din 2005.
    nu stiu cine e director de imagine la ei..dar lasa de dorit.
    have fun with Digi Tv.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. LNB cu probleme?
    By tzatza in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 19th September 2006, 10:06
  2. EPG cu probleme?
    By ioany in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 13
    Last Post: 7th September 2006, 21:28
  3. SS2 2.6D cu probleme?
    By Aburel in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 4th May 2006, 00:12
  4. MAX are probleme ?
    By fluture in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 20th September 2005, 00:28
  5. MTV probleme
    By armandino in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 22nd July 2005, 23:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top