Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    iasi
    Posts
    78
    Posts Thanks / Likes

    Default Vom putea avea internet?

    Se aude ceva de internet pe digitv?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa cum scrie pe pagina lor....pentru moment NU....ar fi pentru unii(inclus si eu aici) cea mai mare binecuvantare din partea RCS....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oricat ai incerca, diferenta intre o conserva si hyundai este ca ultimul are iesiri RCA si S-Video (ma minunez ca n-au scapat si de asta), asa ca , fara un alt receptor, no chance!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Italia
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Ce legatura are internetul cu receptorul?

  5. #5
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @boneo

    probabil uni au impresia ca ii pun tastatura la receiver si navigheaza pe net pe televizor
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  6. #6
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma mir cum de nu intrebati si de telefonie .. ca pe mine ma inebunit unu ca de ce nu dau si internet si telefonie prin digitv... se pare ca dupa lupte seculare am reusit sa il fac sa intzeleaga ca nu are cum ... (cel putin el credea ca daca ii da internet pe satelit o sa scape de romtelecom )
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  7. #7
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boneo

    Ce legatura are internetul cu receptorul?
    Si zi tu mie, cum dracu` legi conserva la calculator?
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AirBoy
    Quote Originally Posted by boneo

    Ce legatura are internetul cu receptorul?
    Si zi tu mie, cum dracu` legi conserva la calculator?
    De placi DVB na-i auzit ?

  9. #9
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man, era vorba de Internet prin DigiTV! Adica prin echipamentul lor. Pai asa nici n-am nevoie de NET prin Digi-TV, sunt deja o gramada de prestatori.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Io nu inteleg ce astepti tu adica sa te legi cu calculatoru la portu serial al receiverului si sa iti vina datele pe acolo sau ce ?

  11. #11
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristi
    Io nu inteleg ce astepti tu adica sa te legi cu calculatoru la portu serial al receiverului si sa iti vina datele pe acolo sau ce ?
    Sunt si receptoare cu USB, ethernet.....
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    915
    Posts Thanks / Likes

    Default Airboy

    Alea sunt pentru ca sa accesezi internetul din el nu invers
    prin el sa intri in internet. Nu stiu nici un receiver cu care poti intra prin satelit in internet.

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da poate le-or schimba si pe astea dar pana atunci cred ca e cale lunga , si mai e o problema cine le-a cumparat o sa ramana cu ele si o sa trebuiasca sa cumpere altele lucru care nu e prea convenabil cred io

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mo fratilor nu mai vorbiti prostii. Poate sa va puna orice receiver cu LAN sau cu ce mai vreti voi, dar intrebarea mea este cum vreti sa ajungeti sus la satelit (uplink) cu un amarat de LNB. Pentru a urca pe sat mai ai nevoie si de un RF care costa c-am cat vreo nspe kituri DTH. Deci terminati cu prostiile astea de copii mici si handicapati. Scuze
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  15. #15
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man, aici se vorbea de internet one way, downlink, cum sa desenez sa fie inteligibil? Nu suntem banci sau Loteria Nationala sa cumparam Vsat-uri sau cum le zice, un uplink de 3-4 kile are fiecare ma gandesc, si grosul e oricum la coborare.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Va avea TP 7 (Digi) canale PPV?
    By becali_nou in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 20
    Last Post: 11th June 2006, 00:27
  2. Vom avea Telesport si pe DIGI
    By becali_nou in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 75
    Last Post: 8th September 2005, 15:05
  3. cum pot avea sky??????
    By mh80cos in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 4th September 2005, 12:18
  4. ce programe ar putea avea viitorul dth upc in plus
    By cableguy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 19
    Last Post: 3rd February 2005, 16:20
  5. As avea si eu o prima intrebare...:)
    By believe in forum Placi DVB
    Replies: 16
    Last Post: 6th June 2004, 00:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top