Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Oradea
    Posts
    327
    Posts Thanks / Likes

    Default patratzele...dansatoare

    am o problema patratzelele din dreapta sus imi danseaza pe tot ecranu'...stie cineva de ce?
    is cam incepator in sky.. si am o interbare se poate face sa dispara aceste patrate?

    MERCI

  2. #2
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai nevoie de patch de la elecard pt.filtre, nu mai stiu exact de unde il poti lua dar daca-mi dai o adresa de mail tzil trimit

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema vine de la filtrul elcard care nu este inregistrat dar cum am ss1 nu stiu concret rezolvarea .
    f11

  4. #4
    Silver Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default iata patch

    Sal pune patch daca nu l-ai pus inca ca e enervant cand te uiti si ala misca ca o musca beata arde-l cu o paleta iata linkurile de unde poti lua patch :
    1. http://skystar2.wz.cz/2003c.htm si
    2. http://www.montsat.cg.yu/
    Asa ca spor la watch tv ! Bafta !
    P.S daca nu stii cum ai aici un mic how-to cu poze : http://www.montsat.cg.yu/pcdvbplugin.php . Ciao

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti folosi si alte codecuri, la mine cu SONIC merge super bine si calitatea imaginii e mult mai buna, si nu mai am imaginea dintata (deinterlaced).Problema e ca nu mai am OSD dar nu ma deranjeaza.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Oradea
    Posts
    327
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci mullt baietzi cu ajutorul vostru am reushit sa skap de GOANGA de pe monitor
    Respecte

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top