Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 41
  1. #1
    Linux POWER,Symbian power Master
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Arad
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default Offline Download pe Astra 19,2 E

    Pe ce provider de pe Astra 19,2 E pot să fac offline download şi care program de tip skygrabber e cel mai recomandat şi cel mai important unde găsesc mură n gură cum se configurează

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Offline Download pe Astra 19,2 E

    Quote Originally Posted by chris2pple
    Pe ce provider de pe Astra 19,2 E pot să fac offline download ?
    Incearca pe Netsystem 11876 H 27500 cu Skynetx... poate mai merge.

    unde găsesc mură n gură cum se configurează ?
    Sub parul cu pere malaiete!
    Vezi si aici:
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=34904

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @chris2pple

    Vezi ca ti-am pus aici: http://depositfiles.com/files/177309/skynet_0.91_... .rar SkyNet-ul configurat pentru Astra (provider-ul recomandat de SLAman) . Nu trebuie decat sa dezarhivezi intr-un folder, dai click pe exe.-ul lui si te rogi la bunul Dumnezeu sa-ti vina cate ceva. Spun asta deoarece eu nu ajung cu antena pana la Astra si deci nu pot sa-ti spun nimic despre AliceSat.Pentru configurarea diverselor extensii apesi tasta G si in interfata vor aparea extensiile. Cu ajutorul sagetilor "stanga" - "dreapta" , "sus"- "jos" si semnelor "+" si "-" faci setarile la extensii. Ce ai setat salvezi cu "Ctrl" + "s". Sper sa te descurci. Daca te incurci intreaba pe forum. Oricum , ar fi bine sa citesti la sectiunea recomandata de SLAman. Bineinteles, ideal ar fi sa incepi cu pagina 1. Asta in cazul in care esti incepator in ceea ce priveste SkyNet-ul.
    Pentru faza "mura in gura" mai poti folosi si ultima varianta de SkyGrabber care are si interfata in limba romana . Vezi ca e pe forum un topic cu SkyGrabber 2.3.5. Mai mura in gura de-atat, sincer, nu vad ce-ar putea fi. Numai bine !

  4. #4
    Linux POWER,Symbian power Master
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Arad
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi fain SLAman si fansat 03 , am tot incercat cu skynetu dar imi da eroare de windows stiti voi chestia aia Send Don't Send asa ca imi incerc acum norocul cu skygrabberu si da intr-adevar ar trebui sa incep sa citesc incepand cu pagina 1 dar azi sunt prea agitat dar cred ca o sa fac si lucrul asta la vreo 2 paharele de vin relaxat sa studiez tot in detaliu cu skygrabberele astea

  5. #5
    Linux POWER,Symbian power Master
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Arad
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Faina Faina FAina treaba bucuros dau drumul la skygrabber bineinteles fara crack prima data asa de test succes merge pe astra alicesat toate bune si frumoase bag cracku ca deh sa fiu si eu in pas cu moda si crapa instant cand ii dau grab cu procesorul incarcat la 100 zice mesaj de genul ERROR : ERROR SET TUNER STATUS RETURN ERROR arghhhhhh ajutati-ma va rog

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @chris2pple

    Da, stiu faza cu ERROR..bla, bla, bla... Am mai trecut si eu prin asta dar nu cu aceasta varianta de SkyGrabber. Treaba e urmatoarea: SkyGrabber-ul e "rezolvat" de un tip Mihail si ce a facut el pana acum a mers foarte bine fara nicio problema. Iti recomand doua chestii: 1. Faci cateva manevre de deschidere a SkyGrabber-ului pana o ia . 2. Restartezi calc-ul dupa "rezolvare". Mai inainte de toate astea te duci pe randul de sus al intrefetei la FURNIZORI SAT sau tasta F10 si verifici daca intr-adevar esti pe AliceSat.
    Un lucru e sigur: programul merge dupa "rezolvare". Am facut destule teste. Succes !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    491
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eroarea la skynet cu "send, do not send" este cel mai probabil de la drivere.
    Incearca si o versiune mai veche de drivere pt ss2:

    http://www.dvbskystar.com/down_drivers.html



    ss2 rev2.3, Alt-Dvb 2.x, DvbDream 1.x

  8. #8
    Linux POWER,Symbian power Master
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Arad
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Anteniştilor cred că dacă aş fi femeie acum v-aş pupa şi v-aş sări n gt şi ce urmează ştiţi voi Ideea e că am făcut skygrabberu să meargă dar să vedem ce va face după ce i pun cracku oare voi avea o aşa expresie a feţei sau voi rămne şocat

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @chris2pple

    Eu unul iti tin pumnii. Sa dea Dumnezeu sa reusesti. Iti recomand driver-ele 4.3.0. Le consider cele mai bune pentru download.

  10. #10
    Linux POWER,Symbian power Master
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Arad
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hooooray merge am porn ce vine jos de pe alice sat in poze clipuri si muzichie :P Trebuiau făcute nişte setări să nu mai crape cu cracku dar nush dacă funcţio cracku că zice că i registered to unregistered că parcă ăla ar fi un nume dar n fine voi vedea eu

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-are nicio importanta ca la licenta scrie UNREGISTERED. Stai linistit ca e "rezolvat" de Mihail. Oricum, dupa ce te vei bucura de acest succes iti vei dori mai mult si pana la urma tot la SkyNet vei ajunge. Vei vedea ca o sa poti sa faci mai mult si mai bine cu SkyNet-ul decat cu SkyGrabber-ul . Parerea mea.

  12. #12
    The Master of the Beasts Mentor
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Insula Pastelui
    Posts
    506
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fansat03

    skynet_0.91_... .rar SkyNet-ul configurat pentru Astra
    Ai idee ceva provideri , cu acelasi fel de skynet , configurati pentru Eutelsat W3A ,Sirius , etc... ? cu mii de multumiri ca asta vad ca-mi merge si mie dupa n-spe skyneturi si sky grabere incercate care nu imi bagau decat in temp sau in incomplete cate ceva care nu puteam sa deschid sub nici o forma , acum vad ca asta postat de tine merge ok.... eu renuntasem avand ss2/usb credeam ca nu face transferul cum trebuie din cauza legaturii usb si nici nu aveam cui sa cer sfat ca putini au asa ceva si am promis dupa eventuale intrebari ca voi reveni dupa ce transpir incercandu-l ... acu vad ca merge ok skynet....nu stiu cum dreaq ca mai am astfel de setari si in altele care le-am incercat , bineanteles ca am scris directoare si para directoare setari si para setari , pana asta seara cu skynetu pus de tine nu am luat nimic concret , asta srpriza merge din prima si in timp ce scriu se umple ok la greu , sau or fi si ore de curs pe teava ? nu stiu ... in fine daca ai setari pt, ce te-am rugat te rog punemi si mie si promit ca revin daca merge ok...

    S'altare si s'ucces !

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu te mai complica cu SkyGraber-ul! Programul e foarte instabil si nu ajunge nici la degetul mic al skynet-ului.
    Uite aici o versiune de skynet care se misca foarte bine pe cam toti providerii de pe: Turksat 42E, Astra 19.2E, Eutelsat 7E, Sirius 5E...

    http://rezjoo9.freeownhost.com/index...reamreader.rar

    In arhiva o sa gasesti si streamreader.dll toate versiunile.
    Eroarea care iti apare e de la streamreader care nu se intelege cu versiunea driverului folosit de tine. Iti ramane sa incerci sa vezi cu care streamreader iti merge mai bine si totul e rezolvat.
    Sper sa te descurci!

  14. #14
    Linux POWER,Symbian power Master
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Arad
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oviskynetu merge si la mine dar unde e folderu cu ok sau unde pun eu sa fie downloadurile complete ?

  15. #15
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Creezi tu (unul ok, altul incomplete si unul temp) daca nu ai foldere in root. si modifici in skynet ini ( exemplu acolo unde scrie ok=ok scrii ok=C:/skynet**/ok, sau D:/etc)ca sa iti dirijezi datele in foldere . Bafta!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. download offline
    By mendark in forum Placi DVB
    Replies: 494
    Last Post: 24th October 2008, 12:32
  2. Download offline
    By alienro in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 26th January 2006, 12:16
  3. download offline
    By silviumircea in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 27th December 2005, 10:19
  4. --== Offline Download Progz LINK ==--
    By darkt in forum Placi DVB
    Replies: 17
    Last Post: 2nd September 2005, 09:04
  5. TAQUILLA N2 OFFLINE Astra 19
    By ccchdro in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 30th August 2005, 16:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top