Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    angelboxhacker
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Now, Hitech, Worldbox is working ?


    Can someone confirm for working of Hitect and worldbox ?

    My box is blank...

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Pakistan
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Same question from me....
    l'm also interested in this info

    "hamoox" can tell us the exact story

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    it s back and dead then back again and so on......

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    M east
    Posts
    562
    Posts Thanks / Likes

    Default

    To day it is working fine,but we dont know how long......Hope ,,,,...
    Tech

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Deserted
    Posts
    172
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Now, Hitech, Worldbox is working ?

    Quote Originally Posted by angelboxhacker
    Can someone confirm for working of Hitect and worldbox ?

    My box is blank...
    Visit the site: www.pinosat.com for updated news about your queries will help you a lot

    ENJOY...................... your unit be patient

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    M east
    Posts
    562
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Now the stb is working only a few days .Hammox where R you ,why con't answer theease cause...we a waiting your advice.......
    Tech

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Deserted
    Posts
    172
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ccchandran
    Now the stb is working only a few days .Hammox where R you ,why con't answer theease cause...we a waiting your advice.......
    My suggestion, try to upload latest SW for tunerB, I thnk Mr. Hamoox is too busy monitoring couple of sites.

    ENJOY......................

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    M east
    Posts
    562
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I all ready up load the 18-7-2006 sub tuner still it is not working, if any new soft ver above 339?...
    Tech

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    339 is the last one for master.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    M east
    Posts
    562
    Posts Thanks / Likes

    Default

    wWorking with the new software Tuner B dated 3/8/2006. Thank you.
    Tech

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    karachi/pakistan
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    where i found this software also hi-tech

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Spain
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Soft on ***.nemosat.tk Wait for publicity to finish and the upload page will appear.Has HI-TECH & Technosat 555 bodyguard.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Deserted
    Posts
    172
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ccchandran
    I all ready up load the 18-7-2006 sub tuner still it is not working, if any new soft ver above 339?...
    I suggest that you better check PINOSAT forum for the latest news of your STB


  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    M east
    Posts
    562
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thank you for that explination but that day not availabe. You chk the new ver 129 also not available on the web.
    Tech

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    MIddle East
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by ccchandran
    Thank you for that explination but that day not availabe. You chk the new ver 129 also not available on the web.
    Mr. Chandran / friends

    pls. tell, this Hitech is available in Dubai Satellite market ? Where to go ?
    and what's its cost ?

    thanks in advance..
    Love to explore new informations. Share and take.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Worldbox-8
    By hepa in forum RDI - English
    Replies: 15
    Last Post: 21st May 2008, 22:02
  2. hi-tech/worldbox 8
    By jawwad in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 16th July 2006, 21:53
  3. Good news for WORLDBOX=8 and FUTURE USER’S
    By hamoox in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 27th June 2006, 05:30
  4. WorldBox 8 digital satellite reciever help
    By ice_cool_friend in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 16th May 2006, 15:55
  5. New software worldbox=8 & Future 1010
    By hamoox in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 24th April 2006, 22:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top