Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Huedin
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default PLS ... Am nevoie de ajutor !!!

    Sal to all

    Am luat o antena FoKSat, am montat-o, am stabilit cu Setalitte Antena, offset-unghiul, am reglat-o iar prima banda de semnal sta stabil la 15 %, a doua nu misca nimic. De ce ?!? Antena e de 60 cm, decoder Kaon, pls help me !

    Nu vreau ajutor de la echipele de instalare!

    Trebuie ceva anume ? Activarea o fac eu sau cei de la care am cumparat ?!?
    By Dr.Evil

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema ta ar fi ca nu ai montat corect antena si nu ai semnal, fara semnal nu sunt posibile activari sau dezactivari.
    Daca nu ai mai reglat pana acum antene sincer eu iti recomand sa apelezi la o echipa de instalare pt confortul tau si siguranta unui lucru de calitate (bine asta depinde si de "echipa")

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multa rabdare ai nevoie.... young padaWane.Verifica unghiul pe verticala sa fie la 33 de grade, verifica setarile la frecventa 12245 H,28000, 5/6.Orienteaza antena spre sud si milimetric misc-o in plan orizontal spre vest..la orice crestere de semnal te opresti si reglezi fin pe verticala +orizontala.Succes!
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default focussat

    prietene, de ce nu ti-ai cumparat un cal? cei care ti l-au vindut< ce firma>trebuiau sa-ti memoreze programele/simplu..focussat e pe acelasI satelit ca DIGI , SAPT ASTA AI TREABA....

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Ploiesti
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu receptorul de la DigiTv pozitionat pe Intelsat 10-02 se mai pot prinde cateva programe si de pe Thor 2 si 3 (cam pana la 4 grade W).

    1.Se poate si mai mult?

    2.Cum se pot introduce frecventele gen 3912R cu SR 5000-3/4 sau 3977L cu 17777? La frecventele tip 11165V cum se introduce un SR cu un numar mai mic de cifre de 5 (ex: 1450-7/?
    Multumesc!

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mgsim
    Cu receptorul de la DigiTv pozitionat pe Intelsat 10-02 se mai pot prinde cateva programe si de pe Thor 2 si 3 (cam pana la 4 grade W). Se poate si mai mult?
    ....doar daca ii pui motor HH sau clasic....

    Quote Originally Posted by mgsim
    cum se introduce un SR cu un numar mai mic de cifre de 5 (ex: 1450-7/?
    01450...... oricum nu cred ca pe conserva merg SR-uri sub 2000..

    Quote Originally Posted by mgsim
    Cum se pot introduce frecventele gen 3912R
    Nu se poate pe conserva...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. am nevoie de ajutor
    By niku_1988 in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 3
    Last Post: 4th June 2005, 00:50
  2. am nevoie de ajutor !!!!
    By dragosh in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 4th April 2005, 00:00
  3. am nevoie de ajutor
    By midaniel in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 2nd December 2004, 10:18
  4. PLS ... Am nevoie de ajutor !!!
    By Incepator_DTH in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th January 1970, 22:45
  5. Nevoie de ajutor a.s.a.p
    By ultraradeon in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 5th January 1970, 00:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top