Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default How to load Softcam.key to Technosat


    Hi there

    Can someone kindly tell me a software to upload softcam.key from mach1 files to my technosat 5500 super smart receiver

    Kindly reply

    Cheers

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default


  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. mediastar 4400 plus anybody help to load new software
    By varghesemv in forum RDI - English
    Replies: 8
    Last Post: 27th July 2006, 16:50
  2. Up-load ??
    By abadon in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 26th May 2006, 21:17
  3. Starsat 650CI Super 2MB Ver 328 doesn't load
    By dhirubhai in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 13th May 2006, 07:18
  4. help me how to load matrix software
    By fsales in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 18th November 2005, 09:30
  5. DO NOT LOAD THIS INTO ORIGINAL DYNASATS
    By irdeto2engineer in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 17th October 2005, 16:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top