Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    romania, campia sudului
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default problema cu multivision

    Ce se intampla cu Multivision? Dupa citeva minute se blocheaza filmul si am incercat sa dau de mai multe ori dar tot se blocheaza.Pe alte programele cum sunt cei dela Absat,Polsat,etc nu se blocheaza!Care o fi problema?
    Am SS2 v.2.26c;Progdvb v.4.47Full;s2emu 1.13 tps fix+capi 0.4; Codecuri:AceMegaCodecs Pack si K-lite codec pack!
    Orice raspunsuri e binevenit pt. un incepator ca mine!
    Vizionare placuta!
    3 Tv LCD Samsung 82 cm + cablutv locala; DigiTv x 2

  2. #2
    AurelT
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Ar trebui sa lasi activ ori s2emu, ori capi. Eu folosesc s2emu. In plugins sau in progdvb am creat un folder "temp" in care am si capi si alte pluginuri. Doar fisierele dll. Cand am nevoie de capi (de exemlu) il pun din "temp" ala in plugins sau in radacina la progdvb si il sterg pe cel acre l-am avut activ pana in acel moment. Asa fac activarea/dezactivarea unui plugin. Cu asta scap de blocaje si procesorul lucreaza mai putin. Bineinteles schimbarea de dll o fac cu softul oprit. Intotdeauna am astfel un singur plugin clar activ.

    Acum alta:
    http://www.dvbskystar.com/download/softcam_T$S_OK.zip
    Poate cineva sa verifice daca merg cu asta tps si multivizioanele ? Eu nu am acces la pupitru pana diseara si nu vreau sa am tot ecran negru la noapte.
    Ar fi bine sa fie doar de aici problema
    Multumesc mult

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat eu si nu merge.
    Asta de aici merge sigur
    http://webfactor.ro/satforum/index.p...ic=91.0;id=217 .

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    2,652
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by catta
    Am incercat eu si nu merge.
    Asta de aici merge sigur
    _ttp://webfactor.ro/satforum/index.php?action=dlattach;topic=91.0;id=217 .
    An Error Has Occurred!
    The topic or board you are looking for appears to be either missing or off limits to you.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Citeste regulile forumului si atunci vei vedea de ce nu merge sa downloadezi de pe webfactor.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ba poti ,dar trebuie sa te inscrii la ei.
    Si aici este unul care merge
    http://www.croteam-sat.org/aploud/index.php

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pana la urma cum e,merge s-au nu merge

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge....
    1,1m skystar2 rev 2.3

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default I-auzi?

    Cum va merge multivision ma baieti ca eu le-am pritocit aseara de le-am inebunit si cu capi si cu softcamuri si cu s2emu si fara si progdvb si altdvb si nimic. Dati un link cu noutatile va rog....
    Ce-au schimbat de fapt key sau altceva? Thanks
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am schimbat doar softkey-ul....cine are yahoo messenger?va rog contactati-ma...am id KYE04.puteam vorbi astfel live despre problemele noaastre...
    1,1m skystar2 rev 2.3

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: I-auzi?


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. no more multivision !?
    By G E R in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 14th March 2006, 16:18
  2. Multivision
    By pahmadi in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 3rd December 2005, 12:59
  3. Multivision will be over again
    By SHELLEYATICD in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 12th June 2005, 15:26
  4. TPS/Multivision
    By cabal in forum Placi DVB
    Replies: 10
    Last Post: 25th November 2004, 16:59
  5. SS1 problema multivision
    By doctorul in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 5th October 2003, 18:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top