Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    4,547
    Posts Thanks / Likes

    Default Calitatea imaginii RCS!


    Daca mai ocupa un transponder in plus, atunci sper sa faca si ceva la calitatea imaginii digitale.
    Mai bine un prog. in minus!
    Dreambox 7020HD V2 / Dreambox 800HD

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    226
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da ai dreptate e diferenta ff mare intre rcs si sky irl. la care tocmai am renuntat...sa nu mai vorbim de sunet
    VuSolo2...VU+duo. digi/upc ..si instalez antene in Dublin..
    http://www.adverts.ie/showproduct.ph...=75301&cat=500

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    468
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imaginea pe Digi TV e neasteptat de buna, daca ai un TV bun, cu intrare S-Video. Nu atinge pe cea de la TPS, Mediaset... dar nu e departe. Depinde si de program.
    In conditiile date nu se putea obtine mai mult. Se putea face mai mult in ce priveste sunetul. De exemplu, sa egalteze nivelele audio a programelor.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Spaceman

    Man ce TV naspa ai...he he he
    Cind mai treci pe la mine iti dau eu unul alb negru si lasi plasma la mine
    ca vine Sperrmüll si poate il ia vreun polonez.
    Problema e ca tv-ul tau e prea subtire si se vede tapetul prin el, de aia crezi tu ca e cu purici!


    Acum pe bune, cred ca nu sint cei de la RCS vinovati, ci asa transmit posturile TV romanesti.
    Pe Realitatea TV a fost in ultimul timp o imagine mai proasta,dar si-a revenit.

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    4,547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @wambertos

    Daca ai un "DIAMANT" o sa fac schimb cu tine!
    P.S.:
    Ma uit diseara la "SPIDERMAN" in HDTV pe Pro7!
    Dreambox 7020HD V2 / Dreambox 800HD

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu vreau man, ca si eu am tot tapet pe perete si vad si eu cu pureci!
    HDTV... ce dreaq mai e si asta

    Auzi: dar POPCORN stie al tau sa faca...?
    He he he

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    4,547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @wambertos

    Am deja masina speciala!
    P.S.:
    Acuma am pus chiar pe HD1 si este decodat.
    New York=imagine 1A!
    Dreambox 7020HD V2 / Dreambox 800HD

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    4,547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @wambertos
    A inceput filmul la Pro7.
    Se vede foarte fain.
    Dreambox 7020HD V2 / Dreambox 800HD

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Bine zice !

    Bine zice @Spaceman ! imaginea si sunetul sint mizerabile ! dupa principiul "la tara merge ! " ... in aceste conditii de calitate zau daca inteleg de ce as renunta la cablu ! ... la fel de prost calitativ dar macar se distribuie in toata casa ... fiecare in lege lui !

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    4,547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mihaip
    Din pacate asa este.
    Aseara m-am uitat putin la Prima Tv.
    "in direct" Eurotombola pacat de fetele "bune" din emisiune.
    Macroblocuri in prostie cand se "plimba" camera.
    Dreambox 7020HD V2 / Dreambox 800HD

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu personal am ales Digi TV in loc de cablu. De ce? Din cauza puricilor de pe cablu ... locuiesc la periferia orasului, si cei de la cablu au zis ca mai intai trebuie sa faca centrul, blocuri si porma zona noastra. Am intrebat anul trecut: cand va fii asta; mi s-a zis: anul asta. Okay. Ma duc acum 2 luni: pai cand va fii ceva? raspunsul: anulu asta 100% nimic, POATE la anul ... si eu vad din 46 de canale prezente 26 cu purici, inca 16 asa si asa, si numai la 10 puteam sa zic, ca hai ca merge.

    si asa am ajuns sa aleg DigiTV. De ce? oricum am instalatie de receptie prin satelit. Am ales Digi si nu sunt atat de dezamagit. Chiar: macroblocuri mai apar. Insa acest fenomen este prezent mai ales pe TP1. Pe TP2, mai ales pe HBO si canalele Discovery imaginea este buna. Okay ca nu se compara cu Taquilla sau TPS insa este foarte bun daca compar cu serviciul de cablu TV pe care am avut. Deci eu am ales DigiTV. Si sunt sigur ca cu trecere timpului calitatea va devenii si mai bun. Eu personal nu am avut antena cand a aparut Sky IT si astfel de servicii, insa am auzit ca calitatea lor a fost si mai de kkt, decat cum este DigiTV ... Deci toate lumea incepe undeva. DigiTV a ales drumul: mai multe emisiuni pe un TP ca sa atraga clientii. Cand va venii timpul si vor fii clienti indeajuns de multi ca sa sustine DigiTV si sa aduca profit seminifcativ, atunci o sa vedem DigiTV pe 6-7 transpondere cu nu mai mult de 10 canale/TP. Deci sa asteptam. Ceea ce pare sigur este ca o sa avem TP3 in curand si mai vine si TP4 anul curent ... cel putin asa s-a zis acum 1 luna ... Si ca fapt interesant: de astazi avem 42 de canale pe 3 TP (probabil). De ce 42? Oare o sa avem surpiza ca numarul canalelor va fii redus de pe 16/TP pe 14/TP? Pnetru ca daca da atunci o sa vedem o inbunatatire a calitatii... Daca nu atunci o sa avem numai 10 canale/Tp3... atunci teoretic o sa avem o calitate mai buna pe TP3 decat pe TP1 si TP2. Si zic eu ca TP4 este absolut plauzibil pentru ca s-a anunta deja 10 canale de Radio, canalul propriu DigiTV si servicii interactive ... Dar s-ar putea ca o sa avem numai 10 canale pe TP3 chair din aceasta cauza: sa avem aceste servicii tot pe TP3 cand vor aparea ... Eh. Speculatii. Cert este ca eu sunt foarte curios, si comparativ cu calitatea ce am avut pe cablu, DigiTV este mult mai bun, si comparativ cu TPS DigiTV mai are de lucru ... Insa sa nu uitam: Digi este inca un copil nou nascut, unul dragalas de 4 luni ...

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    4,547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @MrMxyzptlk
    RCS-ul este doar la inceput.
    Mai au timp sa faca ceva la calitate si la prog.
    Daca toate prog. ar avea calitatea imaginii de la HBO,atunci ar fi OK!
    Pe Dreambox de ex. se vede OTV(Sirius 5E) mult mai bine,decat pe RCS cu Hyundai(Intelsat 1W)!
    P.S.:
    Veselina TV si Planet merg fain de ex. pe Hyundai.
    Dreambox 7020HD V2 / Dreambox 800HD

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vorbiti ca Digitv sunt la inceput de drum si ca vor imbunatati calitatea treptat treptat atunci cand vor avea destui clienti sa-si poata permita mai multe.
    Eu totusi cred ca indiferent de profitul pe care-l vor obtine cat de curand, nu se va face nimic pentru imbunatatirea calitatii decat daca vor fi fortati de concurenta...
    Ce, voi credeti ca cei de la Sky sau ma rog stiu eu de unde, ar fi facut ceva in plus pentru clienti daca nu ar fi fost amenintati ca intr-o zi isi vor pierde clientela din pricina concurentei?
    Asadar eu sunt pentru cat mai multi operatori gen Digitv, numai asa va fi de unde alege calitate..!

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @root
    daca sunt mai multi operatori dth nu inseamna ca va fi si calitate...de exemplu digi are 16 canale/tp iar concurenta focus vrea sa rupa muntii cu 18 canale/tp...mai bine unul mare si tare ca in germania sau italia...
    nu este romania asa mare sa avem multe platforme, ca dau faliment toti sau se bat ca si firmele de cablu mai demult sa aiba preturi cit mai mici la calitate slaba...

  15. #15
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    4,547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @all
    PROTV-ul orig. se vede deja in calitate foarte buna.
    Asa da.
    Dreambox 7020HD V2 / Dreambox 800HD

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ProgDVB 4.72.6 si calitatea imaginii ....
    By clon in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 23rd May 2006, 00:22
  2. Despre calitatea imaginii pe DTH-urile romanesti
    By SAFETRON1 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 18
    Last Post: 23rd October 2005, 18:31
  3. calitatea video max tv
    By aliat in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 21
    Last Post: 11th July 2005, 23:09
  4. Calitatea pe TP3
    By AirBoy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 7th May 2005, 21:51
  5. Calitatea pozei cu Prog DVB
    By JonySimic in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 7th February 2005, 00:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top