Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baia Mare
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default Unde gasesc Intelsat 902-62grade???

    Unde gasesc Intelsat 902-62grade?
    Este in stanga dupa Astra13 sau inainte de Sirius, Thor ?
    Nu-l gasesc findca nu am pozitionare dar folosesc Satfinder!
    refref

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E suficient sa postezi o data un subiect .

    Intelsat e mult mai la stanga decat Astra .

    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/axa.gif[/img]

  3. #3
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    E suficient sa postezi o data un subiect .

    Intelsat e mult mai la stanga decat Astra .

    [img]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/axa.gif[/img]
    deci in judetul valcea se poate receptiona acest satelit? mar interesa pentru Primatv. Si alceva ca sa fixez cat mai bine lighianu de 0'80cm---1m (inca nu sunt decis) cu un motor SAT CONTROL TRACER 3 SW ..care ar fii punctul 0? De exemplu la roma punctul zero l-am pus pe hotbird...si receptionez 55.0°E ----30.0°W mai incolo nu am ce vedea

    Si inca ceva daca se poate.... cam cat costa o parabolica de 1m in Romania? ca sa stiu ce sa fac(sa o iau de aici sau din romania) aici ma costa in jur de 40euro.

    multumesc anticipat


  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merita efortul de a gasi acel satelit pentru acele programe de categoria C emise pe el . Cu parere de rau .

  5. #5
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Nu merita efortul de a gasi acel satelit pentru acele programe de categoria C emise pe el . Cu parere de rau .
    poate ca este program de categoria C dar este PRIMUL program care emite FTA, ce te faci cu Antena1,TVR,B1 Incepe ceva fain se codeaza? s.a.m.d. imi place foarte mult CashTAXI 7bani de acasa schimb de mame etc.etc

    sa revin la problema mea, stie cineva cat costa o parabolica cam de 1metru? Vreau sa o montez la sat. Nu vreau sa platesc bani petru aceleasi canale care se pot receptiona gratis.


  6. #6
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cumpara din bella italia si nu te doare capul

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce zgarciti
    Canalele romanesti free sunt doar canalele de categoria C. Taraf , Canal Teleshop , Feny , prima , Etno , etc.

  8. #8
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Ce zgarciti
    Canalele romanesti free sunt doar canalele de categoria C. Taraf , Canal Teleshop , Feny , prima , Etno , etc.
    om fii noi sgarciti,dar de ce sa platesc la cablu cand pot sa le vad gratis! Poate ca nu stii dar la sat situatia este altfel....pentru inceput trebuie sa platesti taxa de activare, cablu de le stalp pana acasa la tine, si platesti un abonament mai mult ca la ASTRAL pentru niste canale amarate )
    Decat sa platesc la Catv pun lighianul pe casa si vad nu 30-40 ci 10.000 programe de toate gusturile.

    Ms ********* pentru indrumare se pare ca va trebui sa vin cu lighianul dupa mine ) sa rada Vamesii de mine )


  9. #9
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man nu te lua dupa unii. Un lighean de 1,3 e in jur de 1000 000 lei vechi si daca mai adaugi o montura H-H care e cea mai simpla pentru placi te ajunge cam 2 800 000... H-H ul e cel mai usor de instalat si folosit, merge cred ca stii direct din placa.

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru ce are nevoie de asa o oala mare in Italia ? Conform Intelsat semnalul in Italia este cuprins intre 50.6 dBWsi 48.6 dBW (Sicilia si Sardinia) , adica antena de 70 cm , hai 90 pentru siguranta .

  11. #11
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner
    Man nu te lua dupa unii. Un lighean de 1,3 e in jur de 1000 000 lei vechi si daca mai adaugi o montura H-H care e cea mai simpla pentru placi te ajunge cam 2 800 000... H-H ul e cel mai usor de instalat si folosit, merge cred ca stii direct din placa.
    multumesc Skycleaner acesta era raspunsul pe care il doream sa-l vad Nu critici facute la adresa acestor programe. Pe mine ma interesa sa stiu daca reusesc sa vad aceste 4canale
    Nu-mi trebuie pentru placa ss2 ci pentru un JEPSSEN JS-6000 C cu motor SAT CONTROL TRACER 3 SW . Inpreuna cu Aghiuta am decis sa-mi cumpar o antena offset 0.9 Aluminiu.

    @********* ai inteles gresit nu am nevoie pentru Italia ci pentru Romania. in Italia acest satelit il receptionez cu o antena de 0.80. cu semnal de 70% 75%.


  12. #12
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baia Mare
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default Unde gasesc Intelsat 902-62grade???

    Ce spuneti montura H_H merge direct din placa Skystar sau imi mai trebuie un receptor dreambox separat cu diseque?
    refref

  13. #13
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Unde gasesc Intelsat 902-62grade???

    Quote Originally Posted by grabb
    Ce spuneti montura H_H merge direct din placa Skystar sau imi mai trebuie un receptor dreambox separat cu diseque?
    montura merge si in placa dar trebuie sa ai driverul modificat(original nu misca motoru)


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Unde gasesc Key-uri
    By Fantomas in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 4th July 2006, 21:37
  2. unde gasesc s*ca2.cfg ?
    By liviurosioara in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 3rd October 2005, 11:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top