Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax 5400z Setting.

    Tocmai instalez o antena si vreau sa o comand cu un Humi 5400Z.
    Problema ca Humi este nou si imi face ceva probleme.
    Nu pot sa-i bag Setting. Cind pornesc Humi ptr. a primi seting-uri imi arata E-HC si nu face nimic mai departe. Upload merge. ToH download merge.
    Cine stie ce se intimpla sau ce se poate face?
    Multumesc anticipat.

    HUMAX 5400Z,Dragon CAM,Rotor,Hirschmann 0,85,Astra,Eutelsat,Hotbird,Sirius,Thor,Amos,Infin ity USB,

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu ce program incerci sa-i bagi settingurile?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu Humbox 4.1.
    Curios ca upload merge fara probleme.
    Al meu acasa nu a aratat asa ceva.

    HUMAX 5400Z,Dragon CAM,Rotor,Hirschmann 0,85,Astra,Eutelsat,Hotbird,Sirius,Thor,Amos,Infin ity USB,

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Te duci la Edit, Options, iar la Model alegi Humax5400 (si nu Humax5400Z, chiar daca ai 5400Z). Apoi verifici daca ai System ID-ul corect.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am stiut chestiile astea dar nu a functionat.
    Am avut la inceput ToH 3.2 Hot 1.2 si nu puteam sa bag settings.Am bagat dupa aceea ToH 3.3 HoT 3.4 si apoi am putut sa bag settings dar ceva nu este totusi in regula. Apare la unele programe un ecran negru ca in ceata(fara sa scrie ceva) si dupa ce schimb pe alt program si vin inapoi, isi revine.
    Nu stiu ce nu este in ordine sau ce lipseste.
    Oricum acum functioneaza deci am oarecum liniste pentru un timp.
    Mersi.

    HUMAX 5400Z,Dragon CAM,Rotor,Hirschmann 0,85,Astra,Eutelsat,Hotbird,Sirius,Thor,Amos,Infin ity USB,

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Neatza ...

    La Humax 5400 cu TUX si HOT ... SYS ID este 0016.0600 ... daca vrei sa folosesti cu pozitioner DiSEqC 1.2, receomadarea mea ii sa bagi settings de la @pet123 ( www.humaxsettings.tk ), alea pentru motor (tux3), pui din meniu pe "DISABLE" satelitii care nu te intereseaza, lasi pe "ENABLE" aia doriti, resetezi pozitionerul sau montura H-H, ii cauti si ii memorezi si totul va merge impecabil ...

    Foloseste SETEDIT pentru Humax. Cu asta poti pune pune settings ulterior fara sa pierzi pozitile satelitilor, configuratia setarilor din meniu (ora, Ch UIF, etc ...). Dupa mine este cel mai bun utilitar pentru settings.

    Bafta,

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu Setedit n-am probat niciodata dar il voi proba.
    Oare unde il gasesc ptr. ca nu-l am inca?
    Multumesc de ajutor.

    HUMAX 5400Z,Dragon CAM,Rotor,Hirschmann 0,85,Astra,Eutelsat,Hotbird,Sirius,Thor,Amos,Infin ity USB,

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default SetEdit

    Da-mi pe PM ... e-amil-ul tau ...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ovex
    Ai PM

    HUMAX 5400Z,Dragon CAM,Rotor,Hirschmann 0,85,Astra,Eutelsat,Hotbird,Sirius,Thor,Amos,Infin ity USB,

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Humax 5400z
    By smoker in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 25th August 2006, 04:13
  2. i need humax 5400z
    By jeemeherjee in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 22nd March 2006, 11:48
  3. setting humax 5400z
    By Sweetnice in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 20th January 2006, 02:45
  4. humax setting
    By badboy in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 5th August 2004, 08:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top