Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: opensky help

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    iasi
    Posts
    78
    Posts Thanks / Likes

    Default opensky help

    Va rog daca stie cineva sa-mi spuna de ce nu pot downloada cu linia dial-up inchisa.Daca pornesc un download cu amandoua conexiuni activate merge ,cand opresc linia dial up se opreste si descarcarea.Din cate am inteles ar trebui dupa cestabilesc conexiunea sa pot descarca fara ajutorul dial up.Ce am gresit ?,cesetari trebuie facute?

  2. #2
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu poti downloada fara sa ai upload, protocolul tcp/ip in sine nu permite asa ceva. Totul este ceva de genul: vine un pachet la tine, se confirma ca e ok, vine urmatorul, se confirma ca e ok......, si nu numai....
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    iasi
    Posts
    78
    Posts Thanks / Likes

    Default opensky help

    Dar pe satkiosk tot opensky cu os client se poate face download fara linie terestra.De ce ar fi diferenta?

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt ca lucreaza altcumva. Cand folosesti Satkiosk, pe langa fisierul respectiv se trimite si un fiser care (10-20% din dimensiunea fisierului original), care permite corectare erorilor care apar in timpul transmisiei, asta insemana ca fiserul este deja creat pe serverul Opensky si este vorba de download programat. Cand folosesti Satsurf nu are cum sa sa intample chestia asta in realtime - adica in mod normal ca sa mearga ar tb intai sa descarce fisierul pe serverul lor, sa genereze fisierul adiacent, si apoi sa ti-l trimita adica
    ceea ce fac sattorent-ul. Cauta si pe forum la www.Broadsat.com si www.eonboard.co.uk, ca sa vezi despre ce e vorba

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Opensky
    By kashif in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 6th January 2006, 14:55
  2. Opensky
    By Mircea Gosav in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 16th June 2005, 10:06
  3. opensky
    By alecu in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 26th February 2005, 19:35
  4. OPENSKY vs. EOL
    By marcelll in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 19th February 2005, 18:55
  5. eol-opensky
    By amepas in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 1st January 2005, 14:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top