Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default Un sfat de la Experti!

    Va salut am un dm500 si un abonament la max si doresc sa pun un receptor si la copii in camera,am tot citit am tot intrebat,nimic concret,am gasit diverse solutii dar nu vreau sa renunt la dm500,in cele din urma am gasit aici ceva interesant http://upl.frocus.net/dn/strong44xx/4401CS.rar dar aici se zice ceva ca sar putea lega un srt4401 de dreambox,dar nu ma pricep si de aceia rog pe cineva cu experienta sa ma ajute sa le configurez.Multumesc!

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Un sfat de la Experti!

    Quote Originally Posted by valy_tizu
    Va salut am un dm500 si un abonament la max si doresc sa pun un receptor si la copii in camera,am tot citit am tot intrebat,nimic concret,am gasit diverse solutii dar nu vreau sa renunt la dm500,in cele din urma am gasit aici ceva interesant http://upl.frocus.net/dn/strong44xx/4401CS.rar dar aici se zice ceva ca sar putea lega un srt4401 de dreambox,dar nu ma pricep si de aceia rog pe cineva cu experienta sa ma ajute sa le configurez.Multumesc!
    din ce scrie acolo se poate, dar nu direct legat la dream, numai prin intermediul PCului cu softul care e in arhiva. Cred ca nu merita sa te complici, mai bine mai cumperi un pitic

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default salut!

    da stiu ca ar fi mult mai simplu,dar nu dispun de bani acum,nu ma deranjeaza ca trebui legat cu PC ori cum la mine PC merege aproape non stop.Multumesc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intrebare experti skystar
    By cocohag in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 18th February 2006, 11:59
  2. Ajutor de la Experti ?!!!
    By aas in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 8th August 2005, 19:45
  3. un pic de ajutor de la experti in dm 500!
    By lacusta in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 13th July 2005, 13:12
  4. RE intrebare pentru experti
    By dumitruc in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 12th June 2005, 13:05
  5. Intrebare pentru experti
    By dumitruc in forum RDI - Satelit
    Replies: 11
    Last Post: 12th June 2005, 10:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top