Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu pot (nu stiu) sa setez quickbutton in dm500

    Am un DM500 cu gemini 2.9 maxvar.
    Am urmat tutorialul lui ********* cu fisierul acela xml pentru telecomanda pt. setare DVR si n-am reusit de fel sa setez quickbutton pe galben.
    De fapt merge pe galben dar daca ar fi sa-l setez pe altceva cum trebuie procedat (fara editare xml).
    Am apasat buton Albastru, am mers pe quickbutton settings, mi-a aparut un meniu, am selectat DVR, am dat OK si nimic (a revenit la meniul bluepanel).
    La fel se intampla cand vreau sa asignez o tasta pt. parental control.
    Care ar fi problema? E vreun fisier fara drept de scriere in el sau nu fac eu corect procedura de schimbare? Dupa ce selectez DVR in loc de OK sa apas galben?

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai pus acel fisier rcdm5xxx.xml in var/tuxbox/config/enigma/resources/ ?

    Dupa ce l-ai pus ai dat reboot ? In mod normal dupa reboot ai putea desemna tasta quick [galbena] pentru DVR , si de acolo butonul Mute pentru unregistrare .

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Nu pot (nu stiu) sa setez quickbutton in dm500

    [quote="adison"]
    Am apasat buton Albastru, am mers pe quickbutton settings, mi-a aparut un meniu, am selectat DVR, am dat OK si nimic (a revenit la meniul bluepanel).

    Ai facut bine, alegi ce vrei dai OK - revine bluepanel-dai exit apoi la apasarea
    tastei galbene apare ce ai selectat.




  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai functioneaza si Mute si Galben dar nu le pot schimba.
    Sa inteleg ca numai la tasta galbena pot asigna una din functiile din meniu? (

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu pricep , e cald ....

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default

    btw parental control cum setez ca nu l-am vazut decat in meniul ala?
    in lista de canale n-am vazut.

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Numai butonul galben se poate seta Quickbutton .

    Pentru parental control :
    Meniu>Setup>Parental Lock> Bifezi Parental Lock> Sageata dreapta > schimbi pin > Hide locked services (daca vrei , bifezi) iar la final , Verde

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc, incerc cand ajung acasa ca prin telnet nu merge

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Pentru parental control :
    Meniu>Setup>Parental Lock> Bifezi Parental Lock> Sageata dreapta > schimbi pin > Hide locked services (daca vrei , bifezi) iar la final , Verde
    Un rtfm ar fi fost suficient. Asa m-am lamurit si cum pun lock la un program.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. pt cei care se stiu
    By criss23 in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 21st August 2006, 01:19
  2. 2 chestii vreau sa stiu si eu
    By romeoX in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 16th July 2006, 03:29
  3. Cunoscatorii stiu ce e
    By marcelll in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 10th August 2005, 00:41
  4. cum setez calculator pt.subtitrare cu caractere romanesti
    By marco28 in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 2nd March 2004, 22:55
  5. inca nu stiu...
    By stupidman in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 26th December 2003, 23:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top