Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default LNB Vector = KK ?

    Aseara pe ninsoare sa redus semnalu mai mult de jumate , ei bine azi dimineata am semnal ZERO pe ambele tp-uri digitv , iar pe restu cam la jumate din ce era adica bulgari etc .
    Intrebarea este sa astept poate se imbunatateste situatia? poate io fi fost frig saracu azinoapte.
    In acelasi timp mentionez ca pe celelalte doua antene pe care le am cu lnb strong 0,4 nu a scazut semnalu cu mai mult de 5% pe timpu ninsorii.

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi poate ai zapata pe tija care tine LNB-ul. Asa am patzit si eu .....
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate am pus antena pe bloc si nu prea am acces la ea cand vrea muschiu meu asta e na-m avut vizibilitate la 1W daca totusi o fi lnb-u o sa imi mai iau un strong sa il schimb pe asta ca mi se pare foarte instabil.

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca e ce ti-am zis eu poti pune orice LNB vrei tu. Faza e ca tija LNB-ului sta aproape orizontal si fiind si destul de lata zapada se aduna pe ea si optureaza LNB-ul. Cel putin asa a fost la mine.. si probabil ca asa e si la tine. Asteapta sa dea un pic soarele si o sa fie ok
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci de incurajari stailus !

  6. #6
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vector OK.Zapada de pe capacul de protectie de la LNB este de vina.Mai sunt cazuri similare.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  7. #7
    IEU Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bistritza,fost oras linistit , actual ufff... Romanica
    Posts
    453
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca tot veni vorba cine poate sa-mi explice : Am montat ieri o antena , semnal maxim pe HUMAX-ul meu (scula de reglaj ) , montez HUNDAYUL semnal deloc , refac toate mufele , imi bat capul , verific Hundayul la alta antena : acolo merge , DISPER , pun in casa langa televizor HUMAXUL meu , semnal maxim , si ca o ultima solutie aduc alt LNB , pun Hundayul si mere.

    INTREBARE : De ce LNB cu pricina la HUMAX mere shi la HUNDAY nu

    Multumesc Cu mult respect

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Humax, cand ii dai o cautare, isi ajusteaza frecventa in functie de LNB (un fel de AFC), pe cand la Hyundai trebuie sa-i mai modifici usor stanga- dreapta frecventa OL (in menu la LNB)

  9. #9
    IEU Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bistritza,fost oras linistit , actual ufff... Romanica
    Posts
    453
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @KROKY CE INSEAMNA USOR : Acum e high L.O. 10600 , iar Low L.O. 9750 , cum ar trbui sa mearga pt. DIGI

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "Usor" la mine inseamna: 10.601 sau 10.602 sau 10.599 sau 10.598, deci +/- cativa MHz. Valoarea pentro LO o iei prin incercari succesive, fiindca nu toate LNB-urile oscileaza exact pe 10.600 (sau 9.750, depinde in ce banda te uiti).
    Deci: te duci in menu, setezi la LO High 10.601 si faci o cautare pe un transponder. Daca nu gaseste, incerci cu 10.602, sau 10.599, etc.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am o intrebare daca e cineva on line acum aveti probleme cu semnalu cumva pe digi tv ? eu am 34% aproximativ (quality) pe toate tp-urile si totul merge cu intreruperi .
    As vrea sa stiu daca e buba de la mine sau de la ei ca fac teste .
    Va multumesc!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am semnal la jumatate din programe.Mentionez ca am kitul original.Nu am antena reglat corect?

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ati
    Eu am semnal la jumatate din programe.Mentionez ca am kitul original.Nu am antena reglat corect?
    cum adica doar la jumate? pe o frecventa ai si pe cealalta nu?
    Fa o rescanare...sau un Factory (re)set....Bafta!
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da pe o frecventa am pe celalat nu.Incerc cu scanare.

  15. #15
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca LNB-ul nu e rotit indeajuns. Pentru mai multe detalii despre rotirea LNB-ului www.satlex.ro cauti in stanga calculator, alegi satelitul, tara, orasu unde esti si o sa iti arate el cat trebe rotit
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. LNB de care ?? - Vector, Gold, ALPS sau GS ????
    By romeo in forum RDI - Satelit
    Replies: 32
    Last Post: 19th May 2006, 22:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top