Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: LIPSA AV FOCUS

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    RO
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Default LIPSA AV FOCUS

    ma lamureste cineva de ce imi apare pe unele programe fta de ex ..veselina ,utv,otv acest mesaj: LIPSA AV .
    receptor KAON .

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    335
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Veezi ce soft ai pe cutie. Din cate stiu, primele cutii interziceau accesul la canalele FTA daca nu aveai o cartela Focus activa in receptor....de fapt nici nu stiu daca in noile softuri mai e restrictia asta.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    RO
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by card76
    Veezi ce soft ai pe cutie. Din cate stiu, primele cutii interziceau accesul la canalele FTA daca nu aveai o cartela Focus activa in receptor....de fapt nici nu stiu daca in noile softuri mai e restrictia asta.
    UNELE CANALE SE RECEPTIONEAZA.. DE EX .REALITATEA DE PE SIRIUS,TARAF , IN SCHIMB PE PROTV INTERNATIONAL
    DE PE SIRIUS,,MERGE 5 SECUNDE ..SEMNAL 94 % ANTENA 2 METRI
    APARE LIPSA A V.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica-ti subscriptia. S-ar putea sa nu mai fie activa. Suna la serviciul asistenta.

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cumpara o cartela . activeaz-o . dupa care o sa mearga .

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Alied States of America
    Posts
    788
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dejaba ca in fiecare luna trebuie sa duci antena spre Thor ca sa faca update cartela, si da unele programe FTA dau NO A/V chiar daca la update la cartela e ok. Mai trebuie ajustat putin softul.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Lipsa semnal Intelsat?
    By ntire2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 6th November 2006, 23:05
  2. Lipsa semnal jiji
    By alex2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 5th March 2006, 14:59
  3. Lipsa sunet (din nou)pe RTL klub
    By zozosat in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 10th November 2005, 15:42
  4. ANTENA 1 lipsa semnal
    By pboby in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 14th June 2005, 12:51
  5. SS1 TV out lipsa.
    By doctorul in forum Placi DVB
    Replies: 10
    Last Post: 14th July 2004, 15:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top