Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default 3G de la RCS&RDS

  Compania de telecomunicatii RCS& RDS isi va majora capitalul social la 12 milioane de euro, aceasta fiind una dintre conditiile pe care compania trebuie sa le indeplineasca pentru depunerea unei oferte pentru achizitionarea unei licente 3G, a declarat pentru Mediafax Alexandru Oprea, directorul general al RCS&RDS.

  "Infuzia de capital a fost aprobata la 14 iulie. Alaturi de proiectul pentru obtinerea unei licente pentru servicii de comunicatii din generatia a treia (3G), actionarii au considerat ca ar fi util companiei un capital mai mare pentru diverse investitii", a adaugat Oprea, care nu a dorit sa ofere detalii. In prezent, RCS&RDS are un capital social de 273.066 de lei. Actionarii societatii sunt Cable Communications Systems NV (Olanda), cu o participatie de 93,15%, alaturi de Zoltan Teszari - 2,03% si Ianos Csaba Ludescher - 1,1%, urmati de alte 16 persoane fizice si juridice cu cote sub 1% din capital. Potrivit caietului de sarcini pentru ultimele doua licente 3G aflate in proprietatea statului, ofertantii vor avea un capital social de cel putin 12 milioane de euro la data depunerii documentatiei, 4 septembrie.

  Documentul prevede posibilitatea ca mai multe persoane juridice sa se asocieze in scopul unei oferte comune.

 2. #2
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2006
  Posts
  172
  Posts Thanks / Likes

  Default Re: 3G de la RCS&RDS

  Din cate stiu eu, serviciile 3G, sunt disponibile pentru operatorii de telefonie mobila. Nu stiu sa fie RCS/RDS/Digitv si operator de telefonie mobila. Se intentioneaza sa fie al 5-lea operator de telefonie mobila Carrefour. Nici nu vreau sa ma gandesc ce sigla o sa apara pe telefon cu o sageata in ambele sensuri .

 3. #3
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  3G se poate folosi si pentru partea de date . Pentru acceptarea la licitatie trebuie doar o confirmare de la Camera de Comert care sa confirme faptul ca respectiva firma desfasoara activitati in domeniul telecomunicatiilor .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top