Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: intrebare

  1. #1
    Un simplu membru Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebare

    SS2 rev 2.3 drivere 4.4.0 ; procesor 1700 512 RAM ;dupa 10-15 min se rereseteaza calculatorul la Multivision ,TPS cu vplug095. Am mutat placa pe toate sloturile si la fel.
    Care sa fie cauza?
    Mersi.

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Esti sigur ca numai pe Multi iti face figura? Ai incercat sa schimbi driverul cu unul mai inferior?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Un simplu membru Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat si 4.3.2 tot la fel
    am reinstalat altdvb la fel

  4. #4
    Un simplu membru Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la FTA procesorul e pe la 18-20%, la celelalte ajunge la 50-60%, cind reactualizeaza key se duce la 90 -100% si atunci se produce buleala dar nu totdeauna

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cauta sa pui vplug094, poate fi ceva de ordin hardware sau mai stiu eu ce...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigi_cu
    la FTA procesorul e pe la 18-20%, la celelalte ajunge la 50-60%, cind reactualizeaza key se duce la 90 -100% si atunci se produce buleala dar nu totdeauna
    Probabil din cauza ca nu gaseste cheile AES.
    Trebuie legatura permanenta la internet si folderul unde e vPlug sa contina toate fisierele necesare (vezi in ReadMe la Vplug) actualizate.
    Unele fisiere le gasesti in variantele mai vechi de vPlug :
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=71110
    Tot acolo mai gasesti si unele actualizari, mai ales la fisierul " v_get_key.ini ".

  7. #7
    Un simplu membru Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am toate fisierele actualizate
    Am pus vplug094 si parca e mai bine ;a mers cam 40 min timp in care si-a actualizat key-le.Sa fie oare de la setarule videodin DVB-main?
    merg cu intervideo audio si video si mix render 9

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vPlug 0.95 mi se pare mai bun deoarece elimina intreruperile din timpul schimbarii cheilor. Lasa toate fisierele asa cum le-ai actualizat si schimba doar fisierul vplug.dll (pune-l pe cel din varianta 0.95).
    Daca face figuri doar pe Multivision si Tps si doar la schimbarea cheilor nu cred sa fie din setarile video.

  9. #9
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus si eu 4.4.0 aseara si incarca proc la 89-100% insa nu se restarteaza si nici nu actualizeaza key. asta e!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca si alt player ( progdvb / altdvd v1.07 etc ).

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    "Micul Paris"
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Citeste aici un topic mai vechi : http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=70823

    Aceleasi simptome a avut si calculatorul meu si sa sti ca am urmat toate sfaturile "specialistilor", dar degeaba.
    Am ajuns la concluzia ca singurul vinovat era vPlugul care nu era configurat cum trebuie.Undeva in readme Vahid creatorul acestui plugin descrie cam cum trebuie sa arate un asemenea plugin. Sfatul meu: Gaseste un vPlug versiune mai veche si actualizeaza-l cu ultima versiune inlocuind cu copy/paste nu cu delete.Pe Crotem apar foarte des actualizari si update-uri pentru vPlug.Deasemenea urmareste posturile lui sLaman,sunt OK,te vor ajuta.
    Si nu in ultimul rand conexiunea la net sa fie una foarte buna,ceasul calculatorului reglat la secunda si nu o sa mai ai probleme.
    Bafta !

  12. #12
    Un simplu membru Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Amrefacut toate fisierele vplug095 si pare sa mearga mai bine
    Multumiri.

  13. #13
    Un simplu membru Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema era video decoder-ul din DVBmain.Acu merge brici.Procesorul sta pe la 30-40% cind cauta chei se duce la 90% dar nu mai e nici o problema.Merge cu 440 si vplug 095 pe 13E excelent.
    Multumiri tuturor.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intrebare EPG
    By M15uva in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 23rd June 2006, 02:38
  2. Intrebare?
    By patrocle in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 20th June 2006, 09:39
  3. Intrebare !!!
    By gelu_dh in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 14th June 2006, 00:52
  4. Intrebare!!!!
    By r3v3ng3 in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 6th August 2005, 00:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top