Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Coduri de 32 biti pe 16 biti - Cum se face?

    Bun gasit,

    Desi am antena de satelit din 1991, sunt incepator in ale receptiei satelit codate, asa ca imi cer scuze daca intrebarea mea are o solutie banala.
    Am vazut ca sunt coduri pentru viaccess cu cate 32 de biti, cum le pot introduce intr-un receiver Kaon? Softul nu accepta mai mult de 16.
    Va multumesc anticipat.

    Stiu ca la un moment am vazut raspunsul undeva, dar nu am reusit sa folosesc functia "search".

  2. #2
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe viitor încearcă să postezi la RECEPTOARE KAON. Vei găsi soluţii mai rapid acolo.
    Revenind la subiect, codurile se împart în două şi vor avea identul modificat ca mai jos (01, 02 sau 01, 11 sau 08, 18; depinde de caz).

    [LEFT]Signature not found... Try again!

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru raspuns. Ca sa vad daca am inteles o sa iau exemplul urmator:

    V 007C00 01 4D0B52751458BE3F400E164ED4619A68

    - impart cei 32 de biti in doua grupuri si voi scrie:

    V 007C00 01 4D0B52751458BE3F
    V 007C00 11 400E164ED4619A68

    E corect? Sau n-am inteles nimic?

    Multumesc pentru circumstantele atenuante si astept cu interes un raspuns.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai inteles, asa se face.
    Singura observatie e ca pentru cheia pe care o indici tu (e pt TPS) trebuia in lina a doua sa pui 02 nu 11.
    Succese!
    Gigel


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Digital+, coduri schimbate
    By fone in forum RDI - Satelit
    Replies: 30
    Last Post: 10th December 2010, 12:48
  2. Master coduri pentru receivere
    By SatWien in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 11th September 2006, 19:09
  3. ordinea pe telecomanda pt coduri...
    By gugulica in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 24th March 2006, 16:56
  4. coduri telecomenzi
    By febleo in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 25th November 2005, 17:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top