Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Eutelsat W3a7*E

  1. #1
    Spider Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Error
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Default Eutelsat W3a7*E


    Hi friends..

    I need some help about eutelsat w3a 7*E.Actully im using SkyStar 2 PCI with Prog DVB and i got all french and italian channels not any indian channels then i got that there is no any indian channel on Eutelsat W3A7*E.But now my question is is it possible to scan any other satellite near EutelsatW3A7*E and get channels from other satellite without moving dish... Help me Plz

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Satalite Factory
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Eutelsat W3a7*E

    Quote Originally Posted by ta6ish
    Hi friends..

    I need some help about eutelsat w3a 7*E.Actully im using SkyStar 2 PCI with Prog DVB and i got all french and italian channels not any indian channels then i got that there is no any indian channel on Eutelsat W3A7*E.But now my question is is it possible to scan any other satellite near EutelsatW3A7*E and get channels from other satellite without moving dish... Help me Plz
    You cannot...
    ------I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody-----

  3. #3
    Spider Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Error
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Default Thx

    Sir thanks for the comment and information

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    423
    Posts Thanks / Likes

    Default

    well bro u have alot od pakistani, turkish english arabic CH why the hell on earth u need hindi Chz

  5. #5
    Satellite Internet Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,101
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Eutelsat W3a7*E

    Quote Originally Posted by ta6ish
    Hi friends..

    I need some help about eutelsat w3a 7*E.Actully im using SkyStar 2 PCI with Prog DVB and i got all french and italian channels not any indian channels then i got that there is no any indian channel on Eutelsat W3A7*E.But now my question is is it possible to scan any other satellite near EutelsatW3A7*E and get channels from other satellite without moving dish... Help me Plz
    yes dear u can get two more satellites at the same dish pointed at Eutelsat w3 7 East.

    u have to use a rod stick at the left side of lnb at eutelsat if u stand infront of it , the rod should be like this, that if at clock it is 7:35, the same direction of analog clocks large needle,
    atleast 1 inches below the eutel lnb u should fix another feedoron with lnb and u will get hotbird , and at the same stick 9 inches below the eutel lnb u will get eutelsat W6,

    Imyself is getting these three satellites at the same dish.For more help u can contact asifde, he is the dish expert

  6. #6
    Satellite Internet Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,101
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Eutelsat W3a7*E

    Quote Originally Posted by ta6ish
    Hi friends..

    I need some help about eutelsat w3a 7*E.Actully im using SkyStar 2 PCI with Prog DVB and i got all french and italian channels not any indian channels then i got that there is no any indian channel on Eutelsat W3A7*E.But now my question is is it possible to scan any other satellite near EutelsatW3A7*E and get channels from other satellite without moving dish... Help me Plz
    yes dear u can get two more satellites at the same dish pointed at Eutelsat w3 7 East.

    u have to use a rod stick at the left side of lnb at eutelsat if u stand infront of it , the rod should be like this, that if at clock it is 7:35, the same direction of analog clocks large needle,
    atleast 1 inches below the eutel lnb u should fix another feedoron with lnb and u will get hotbird , and at the same stick 9 inches below the eutel lnb u will get eutelsat W6,

    Imyself is getting these three satellites at the same dish.For more help u can contact asifde, he is the dish expert

  7. #7
    Spider Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Error
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Default Thank


    Thanks sir for giving me a hope ill try it....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Eutelsat W3A
    By Johndesim in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 10th October 2006, 10:48
  2. eutelsat w3
    By july61981 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 11th September 2006, 06:20
  3. EUTELSAT W2A
    By first_zipper in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 2nd September 2006, 22:30
  4. Eutelsat 16 E
    By erwin in forum RDI - Satelit
    Replies: 17
    Last Post: 24th July 2006, 07:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top