Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default Columbianiada continua,B1 leader la nunta (2.5mil telesp.)

  Transmisia nuntii dintre Monica si Irinel a plasat B1 TV in topul audientelor.


  Interesul pentru evenimentele din Snagov a fost intrecut doar temporar de cel pentru meciul Steaua -Rapid.

  Pe tot parcursul zilei de sambata, aproximativ 2,5 milioane de telespectatori au urmarit nunta lui Irinel Columbeanu, transmisa de postul B1 TV.

  In intervalul 10.30-16.30, B1 TV, potrivit TNS-AGB, a avut o audienta medie de 3,1 puncte de rating (publicul all urban). Cea mai mare cota de piata, 33,2, a fost inregistrata la ora 15.52, cand cununia religioasa se terminase, iar la vila lui Irinel Columbeanu se faceau ultimele pregatiri pentru petrecere.

  Intre orele 20.30 si 23.00, cand incepusera sa curga invitatii si s-a transmis focul de artificii, audienta medie a postului a fost de 4,1, depasind astfel celelalte posturi comerciale: Pro TV (3,6) si Antena 1 (2,4).

  Nunta a pierdut doar in fata TVR 1. Supercupa Romaniei (Steaua -Rapid), transmisa in acest interval orar, a surclasat nunta Columbeanu-Gabor, avand un rating mediu de 9,7.

  In intervalul 23.00-24.00, B1 TV a ajuns din nou pe primul loc al audientelor, cu 5,3 puncte de rating.

 2. #2
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Succesul pe care Monica Gabor si Irinel Columbeanu l-au inregistrat cu emisiunea “No comment” le-a adus o noua oferta din partea postului B1 TV.

  Oficialii postului B1 isi doresc ca reality show-ul “No comment”, care i-a transformat pe sotii Columbeanu in cel mai mediatizat cuplu din Romania, sa continue inca un sezon, astfel incat momentul in care Monica va naste primul copil al lui Irinel Columbeanu sa poata fi urmarit la televizor.

  In luna aprilie a acestui an, cei doi logodnici au incheiat un contract cu televiziunea amintita pentru un reality-show de 15 saptamani, pentru care Monica, in calitate de manager al firmei producatoare, urma sa primeasca 5.000 de euro pe saptamana. Suma totala s-a ridicat la 75.000 de euro, urmand ca cei doi sa fie urmariti pas cu pas de cameramanii de la B1 TV pana pe 13 august. Pentru acest show a fost mobilizata o echipa formata din 15 persoane care au avut ca sarcina sa se tina dupa cei doi si sa-i filmeze zi si noapte. Singurul loc unde cameramanii nu au acces este dormitorul conjugal al celor doi.

  150.000 euro pentru un nou sezon al emisiunii

  Surse din apropierea cuplului sustin ca pentru noul contract Monica ar putea primi 7.500 de euro pe saptamana, ceea ce i-ar aduce in cont tinerei sotii 150.000 de euro in cazul in care contractul se va incheia pe 20 de saptamani, incepand cu luna septembrie. Zilele urmatoare cei doi vor pleca la Costinesti, iar dupa o saptamana vor parasi Romania pentru o vacanta in strainatate.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. TPS continua singur???
  By gepeto in forum News
  Replies: 0
  Last Post: 19th January 2006, 12:47
 2. AXN leader de nisa
  By Unuseroarecare in forum News
  Replies: 0
  Last Post: 24th November 2005, 00:47

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top