Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: Adult Cards

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts Thanks / Likes

    Default Adult Cards

    I have a fortec 5100 ultra and want to get an official adult card ( MCT , etc ) in viaccess.

    Do I need a cam or just put it straight in the slot.


  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    29°20'N 47°59'E
    Posts Thanks / Likes


    there is a CI slot in that model? (i don't think so). you might need a CAM for that.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. adult cards
    By kiro in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 26th November 2006, 23:34
  2. adult channels - NEED HELP
    By eli01231 in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 12th September 2006, 05:04
  3. adult
    By david161 in forum RDI - English
    Replies: 7
    Last Post: 8th July 2006, 20:01
  4. Titanium cards (blue), MII cards and magiccam.
    By roadbush in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 10th June 2006, 23:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top