Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: MR+Laptop?

  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default MR+Laptop?

    Salut,
    Cine ma poate ajuta sa programez un MR cu un laptop? Am instalat toate driverele, camul este recunoscut de laptop in schimb cand vreau sa-l programez cu UCAS Loader 2.0 imi zice ca nu gaseste camul...ce-i de facut? Am incercat in ambele sloturi dar fara nici un rezultat.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Te sfatuiesc sa nu incerci sa incarci matrixu cu laptopul.....e mai bine ptr viatza camului....si nici nu stiu daca ai sa gasesti driverul BUN ptr a face acest lucru
    Eu cand am incercat acest lucru un MAESTRU in da-le astea MI-A DAT PESTE MANA......si bine mi-a facut ca de nunuuuu...ufffff...cat pe ce sa-l ard pe reload.....
    Incerca cu un cas2 sau 3 sau cu fun cred ca se pot incarca deasemenea...sa ma corecteze cineva daca gresesc
    Bafta si mare atentie cu ce incarci

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge excelent programarea pe laptop dar din pacate nu orice laptop vede CAMul.

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by onyx
    merge excelent programarea pe laptop dar din pacate nu orice laptop vede CAMul.
    Prin forumurile care le-am bantuit dupa acest subiect reiese ca intradevar merge excelent insa la mine vede camul dar nu-l poate scrie. Sant sigur ca pe undeva am gresit.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default MR

    Salut

    Si la mine merge perfect cu laptopul.
    Vezi cä ti-am trimis mail cu treiberul care merge la mine.(depinde si de laptop)

    Numai bine.

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Sonovi
    Multumesc pt. mail.
    Am incercat si cu ce ai trimis tu si am acelasi rezultat.Oricum mersi mult

    Am cautat cu google si am gasit un post mai vechi de la rdi:
    merge programat cu laptopul pe slot PCMCIA cu conditia sa pui PCIC in loc de CARDBUS la protocoalele slotului
    din pacate nu am gasit acolo si procedura, mia exact cum sa pun PCIC in loc de CARDBUS. daca stie cineva cum il rog sa-mi explice si mie.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. laptop
    By monalisa in forum Shop
    Replies: 5
    Last Post: 9th October 2006, 10:49
  2. laptop p2
    By str-evo in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 5th June 2006, 08:19
  3. laptop
    By art in forum RDI - English
    Replies: 12
    Last Post: 21st January 2006, 11:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top