Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default Activare cartela digi

    A trecut mai bine de o ora si cartela digi nu sa activat.Am sunat inca o data si mi-sa spus sa mai stept o ora.A trecut mai bine de o ora si nimic .
    Receptorul este pus pe TVR 1 si la tv imi apare nota 10 ca alarma acces refuzat. UN RASPUNS VA ROG. VA MULTUMESC

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma concentrez imediat si-ti trimit codul de activare. Hai ma, ce dreaq. Pe cine crezi ca intereseaza ca nu ti s-a activat tie serviciul?

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Activare cartela digi


  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe canicula asta vrei activare asa repede?spune-ne cind ti-a activat-o..
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  5. #5
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusky
    pe canicula asta vrei activare asa repede?spune-ne cind ti-a activat-o..
    Asta doar daca nu ai taiat conseva si ai mancat-o....
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Activare cartela digi

    Quote Originally Posted by edygsm
    A trecut mai bine de o ora si cartela digi nu sa activat.Am sunat inca o data si mi-sa spus sa mai stept o ora.A trecut mai bine de o ora si nimic .
    Receptorul este pus pe TVR 1 si la tv imi apare nota 10 ca alarma acces refuzat. UN RASPUNS VA ROG. VA MULTUMESC
    Quote Originally Posted by nolf2
    Joi 29 iunie ma deplasez cu varu' la sediu RCS-RDS din AB sa ne interesam de achizitionarea
    unui kit DIGI TV. Aflam ca sint receptoare pe stoc, cumparam un kit complet, varu' opteaza si pt.
    HBO, achita HBO in avans pe un an, luam contract, chitante si scule si mergem acasa sa instalam
    jucaria.
    Totul OK, semnal acceptabil cartela dezactivata. Sunam la activari (0314004001-4) ne raspunde o persoana foarte rapid,
    ii spun motivul pt care l-am sunat si ma informeaza sec ca, daca am incheiat contractul azi
    in 24 de ore se activeaza cartela, sa las recu' pe TVR 1 si va porni.
    Vineri dimineata gasim cartela activata, dam o tura pe programe sa vedem daca e totul in regula si SURPRIZA : nota 10 pe HBO,
    desi e platit pe un an. Sunam iarasi la 0314004001-4 si aceeasi voce amabila ma informeaza ca HBO-ul va fi activat in decurs
    de 5 zile. No, acu o sa astept 5 zile si o sun iara, dar de data o sa fac scandal daca mai baga abureli, ce Dumnezeu e asa de greu
    sa activezi o cartela cu toate pachetele platite de la buninceput?

  7. #7
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Traim in Romania

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default Tirziu dar bine

    Dupa vreo trei ceasuri cartela sa activat.
    De aici din Sagunto Prov -Valencia multe salutari.

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai voi nu stiti ca e trafic mult pe satelit?
    boy2good

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se activeaza mai repede daca dai telefon la un (fost) activist.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1
    Traim in Romania
    si asta ne ocupa tot timpul

    Confirm si eu lentoarea la activari... > 1 ora de asteptare.

    Adrian.

  12. #12
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Activare cartela digi

    Quote Originally Posted by edygsm
    A trecut mai bine de o ora si cartela digi nu sa activat.Am sunat inca o data si mi-sa spus sa mai stept o ora.A trecut mai bine de o ora si nimic .
    Receptorul este pus pe TVR 1 si la tv imi apare nota 10 ca alarma acces refuzat. UN RASPUNS VA ROG. VA MULTUMESC
    Mai trebuia sa le dai vreo doua trei telefoane sa-si faca si planul la convorbiri telefonice
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Activare Cartela DIGI TV
    By nolf2 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 10th July 2006, 05:41
  2. Activare cartela Focus
    By emule-ro in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 15th March 2006, 22:44
  3. activare cartela digi
    By alex2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 11th February 2006, 07:51
  4. ACTIVARE CARTELA Digi PE DM7020.....
    By marian13 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 29
    Last Post: 15th December 2005, 10:30
  5. Activare cartela ...
    By sioux in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 5th June 2005, 10:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top