Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default O intrebare despre Loop

    Salut!

    am o intrebare. am primit in sfarsit si eu un receptor DigiTV. in acest moment am un Dreambox si un rec. Digi. intrebarea este: vreau sa leg cele 2 receptoare in loop through. care sa fie master, si care sa fie slave?

    mai exact:
    sa leg:
    LNB->Digi->Dreambox sau
    LNB->Dreambox->Digi?

    eu personal m-am gandit sa leg: LNB->Dreambox->Digi si sa dezactivez optiunea 22Khz Signal. care metoda ar fii cea mai sigura?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am pus pe LOOP de la DM500 Kaonul de la Focus si merge perfect, misca si motorul. Sa nu uiti sa pui in standby receptorul pe care nu il folosesti inainte sa-l pornesti pe celalalt. Pierderea de semnal e pina in 10% (nesemnificativ).

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la receptorul de la digitv nu merge... decat daca ii dai poweroff complet.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am legat cu configuratia: LNB->Dreambox->DigiTV

    insa cand nu folosesc DigiTV si dau drumul la Dreambox, Boxul merge putin si dupa un timp pur si simplu nu mai merge ... se ingheata. dupa cum am observat mai ales la recvente cu polarizare orizontala ...

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk
    am legat cu configuratia: LNB->Dreambox->DigiTV

    insa cand nu folosesc DigiTV si dau drumul la Dreambox, Boxul merge putin si dupa un timp pur si simplu nu mai merge ... se ingheata. dupa cum am observat mai ales la recvente cu polarizare orizontala ...
    S-a mai scris doar, loop-ul la DigiTv nu functioneaza corect. Singura sansa este sa opresti de fiecare data Hyundai-ul de la butonul din spate. Eu am legat LNB->Hyundai->Dreambox.

  6. #6
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am legat asa

    LNB->HUMAX->DIGI si merge perfect.
    chiar si amindoua odata , nu trebe sa sting nimic sau sa trec in standby.

    salute

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy
    eu am legat asa

    LNB->HUMAX->DIGI si merge perfect.
    chiar si amindoua odata , nu trebe sa sting nimic sau sa trec in standby.

    salute
    Adica lasi de ex. pe Humax pe un satelit, pe un program care are polarizare orizontala, si pe Hyundai pe alt satelit, pe un program care are polarizare verticala, si merge ?!

  8. #8
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    he he , buna intrebare

    nu man , pe acelasi satelit , deci 1W.

    salute

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy
    he he , buna intrebare

    nu man , pe acelasi satelit , deci 1W.

    salute
    Pai pe un loop care functioneaza corect (bineinteles cu conditia ca unul din receivere sa fie in standby) trebuie sa mearga tot timpul comutarea intre cele 2 polaritati si comenzile Diseqc, ceea cela la receiverul DigiTv nu e cazul.
    Eu nu ma refer aici la faptul ca merge daca ne uitam pe acelasi satelit, aceeasi polaritate etc, ci la faptul ca loop-ul nu merge cum trebuie cu Hyundai-ul 1120.

  10. #10
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de acord cu tine , cu toate ca nu am verificat , te cred ca DIGI nu functioneaza cum trebe in loop.
    dupa cum ai scris, tu ai ca master DIGI , eu Humaxul.
    eu ma refeream exact la ce nu te refereai tu.
    deci , eu folosesc Humaxul pt mutat antena si pt celelalte programe , cind vreau sa vad Digi , mut pe antena respectiva , schimb AV la TV si ma uit.
    pe mine mu ma intereseaza sa misc antena cu Hyundai-ul.

    am inteles perfect ce-ai spus.

    salute

  11. #11
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @badboye mine mu ma intereseaza sa misc antena cu Hyundai-ul.
    am inteles perfect ce-ai spus.
    ca nu te interteseaza sa muti antena cu Hyundaiul am reusit sa inteleg si eu,da poate ca ai incercat deja si ne spui si noua cum se poate face nu de
    alta dar sint citiva pe aici care sustin ca nu se poate acest lucru."am inteles perfect ce-ai spus".noroc,nirolf.

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mo, concluzia mea e ca hyundai asta e un gunoi. Kaonul merge impecabil in configuratia descrisa.

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by onyx
    mo, concluzia mea e ca hyundai asta e un gunoi.
    Perfect adevarat

    Adrian.
    PS: Si am mai fost pacalit ca e ieftin la ce stie sa faca

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    adipopa , avand in vedere ca esti unde esti eu zic ca ar trebui sa fi multumit . Nici pe ala nu trebuia sa il ai , daca ar fi sa o luam pe aia dreapta ..

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    adipopa , avand in vedere ca esti unde esti eu zic ca ar trebui sa fi multumit . Nici pe ala nu trebuia sa il ai , daca ar fi sa o luam pe aia dreapta ..
    Tu vorbest care deabia ai coborat din palmieri

    Ia-o pe aia stramba nu vad ce treaba are pozitia cu faptul ca receiverul e un jeg.

    Adrian.
    PS: Si apropo eu mis din Bacau asa ca zic ca am tot dreptul, oder?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intrebare despre WAP.
    By Vasilis in forum RDI-Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 12th December 2006, 18:57
  2. intrebare despre LNC - uri
    By radu_sat in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 17th March 2006, 09:58
  3. Intrebare despre cryptoworks
    By anakin70000 in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 4th February 2006, 21:38
  4. Intrebare despre alt-dvb
    By platon in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 26th July 2004, 20:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top