Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 44
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default broadcast progdvb

    Salutare! Am si eu o intrebare!
    Vreau sa fac broadcasting in LAN si v-as ruga sa imi spuneti ce versiune de ProgDvb e mai buna si ce plugin sa folosesc pentru asta! Se poate face broadcast si in afara de LAN ?
    Merci mult!

  2. #2
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu trebuie nici un program pentru broadcast!
    progdvb are totul integrat. dute la lista de module si selectionezi acolo broadcasting.

    ps se poate face broad prin lan, si pe net! dar nu iti convine pentru ca o sa vezi in bucati!

    Mai multe info pot sa-ti dau mai pe seara!


  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    Eu folosesc progdvb pe post de tv la distanta lasand acasa pornit progdvb ca server si ruland la servici clientul (Device List -> prog media client : mpeg2 ...). Intr-adevar iti trebuie un cel putin 4-5 Mbs (traficul raportat la vizionare unui post este de 300-400 kocteti/sec) pe net. Nu stiu ProgDVB cu m merge cu noile versiuni ale aplicatiei, eu folosesc versiunea 4.56.2, care merge numai in modul Unicast. Pentru Broadcast am impresia ca trebuie sa cumperi modulul de net, altfel nu merge. Eu am incercat Broadcasting si nu merge.
    Calitatea imagini este ok si merge fara intreruperi.

    Multa bafta !

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci mult pentru raspunsurile voastre! Ideea mea era sa dau mai de graba intr-o retea locala. La versiunile mai noi am vazut ca exista prog media client dar trebuie platit ptr modulul de broadcast. Am reusit cu o versiune mai veche de progdvb si merge destul de bine!

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema care a aparut cu acea versiune mai veche de progdvb 3.x.x este urmatoarea: imi tot da local area unplug ..bla bla bla ca si cand m-as juca cu cablu de retea si l-as scoate si l-as baga! Cu versiunea asta mai veche era super ptr ca avea incorporat broadcast server, nu cel Prog Media Server, iar asta imi zice ca pentru broadcast sau multicat imi trebuie sa il cumpar, si doar nu o sa dau la un singur client! Aveti idee, a gasit cineva vre-un crack pentru progmedia server?
    Merci mult!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut. am incercat si eu acum ceva timp cu progdvb sa dau imagine la o mica retea locala, dar mi se pare o aiureala totala, incat dak unu are chef sa vada alt post, nu se poate ca se schimba automat la toti. gresesc ? la mine asa facea. . e ca si cum ai avea un DTH pe 2-3 televizoare: eu vreau meci, mama telenovele, mamaia - etno !
    Bravo J.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabipopa
    salut. am incercat si eu acum ceva timp cu progdvb sa dau imagine la o mica retea locala, dar mi se pare o aiureala totala, incat dak unu are chef sa vada alt post, nu se poate ca se schimba automat la toti. gresesc ? la mine asa facea. . e ca si cum ai avea un DTH pe 2-3 televizoare: eu vreau meci, mama telenovele, mamaia - etno !
    E normal ce se intampla la tine, deoarece tu nu faceai decat Unicast. Daca faceai Multicast, posturile puteau fi schimbate in cadrul aceluiasi transponder (de ex. pachetul multivision putea fi vazut de catre toti utilizatorii, fiecare pe ce multivision vroia sa se uite). Tot in Multicast, am impresia ca pot fi vazute toate posturile TV care sunt emise pe acelasi tip de polarizare (H sau V). Pentru multicast la Progdvb, trebuie cumparat modulul. Din cate am auzit DVBViewer are suport pentru Unicast si Multicast. La AltDVB se face deocamdata doar Unicast.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Salut.

    DVB Viewer este OK doar pentru ss2!
    Eu am ss1. Si nu merge.
    Progdvb e fain si merge bine pe unicast.
    Si pe mine m-ar fi interesat daca are cineva mobulul de prog media client/server versiunea Proffesional ?!
    Sau sa-l cumparam mai multi.
    50 $ impartem si il cumparam.
    Ca si pe mine m-ar interesa sa pot da broadcast pentru 3-4 PC-uri.
    astept si parerea voastra.

  9. #9
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Începeţi licitarea!
    Posed modulul, dar aveţi răbdare să-l găsesc. De când a apărut AltDVB 2 nu m-am mai jucat cu progDVB.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default noah.

    Sa-l cauti 1st.
    Si spune-mi si mie cu ss1 cum functioneaza ?
    ce dezavantaje am daca am ss1 fata de ss2 ?
    Ca mi se pare ca cu ss1 nu pot trimite un streem intreg ! adica doar pot vizualiza aceasi canal pe mai multe PC-uri dar in aceasi transponder alte canale nu Este true ?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    491
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O buna alternativa e mytheatre + avbroadcast.
    Face stream in vlc si de-acolo unde vreti voi.

    http://rapidshare.de/files/1626299/M.y.T.3.26.rar.html
    http://www.dvbskystar.com/download/click.php?id=209



    ss2 rev2.3, Alt-Dvb 2.x, DvbDream 1.x

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ai gasit modulul ala ptr Progdvb?
    intre timp o sa fac niste incercari cu Mytheatre si Avbroadcast
    daca reusesc ceva in vreo privinta va anunt

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    As incerca si eu modulul ProgDVB Proffesional !
    Sau am putea cumpara impreuna daca nu ne da nimeni gratis !

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu unu as fi dispus sa il cumparam! Acum vreo 2 ani reusisem in retea la vreo 20 de calculatoare sa dau semnal, prin progdvb, era o versiune 3.x.x sau ceva de genu, nu mai stiu. La instalare te intreba de placa dvb si tot acolo aveai si optiunea de broadcast, nu progmedia...... Acum daca vreau sa instalez o versiune mai veche si sa fac acelasi lucru, cand vreau sa transmit imi tot apare la placa de retea unplug. Acum ca o fi de la win sau nu...habar nu am! O sa mai sap si daca nu reusim sa face rost de pluginul ala sau sa il cumparam o sa pun win din nou si o sa fac niste teste!

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum am zis ....ca o sa fac niste teste....si am reusit cu 2 plugin-uri de progdvb sa fac broadcast. Am folosit versiunea 4.31.1 si ptr modulele de broadcasting am folosit videoserver 1.4 beta. Am facut teste cu cateva calc din retea si a mers ok! De mentionat ca nu se poate face multicat! ca fiecare sa poata schimba canalele

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Broadcast
    By aklik in forum DREAMBOX
    Replies: 7
    Last Post: 6th August 2006, 23:16
  2. How to broadcast channels from Progdvb installed on skystar2
    By iqbalbhawana in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 23rd May 2006, 03:45
  3. Alt-Dvb Broadcast Server
    By olimpicSAT in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 23rd June 2005, 16:16
  4. Broadcast ProgDVB
    By kye04 in forum Placi DVB
    Replies: 12
    Last Post: 9th April 2005, 00:04
  5. Replies: 8
    Last Post: 28th January 2005, 16:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top