Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default Mi-am luat DM 500S - rog ajutor!

    Deocamdata m-am obisnuit cu el ca FTA...dar vreau sa merg mai departe....ce imagine imi recomandati ? e stabila Gemini 3.00? cu ce loader se incarca? imaginea are si emulator? keys? etc... deocamdata nu vreau sharing (am doar dialup).....si cartela MAX cum se activeaza in DM 500S...sau nu se poate cu imaginea oficiala?...
    DM 500S foloseste aceleasi imagini ca si DM500?...care e diferenta intre ele?
    Nu vreau pomana...doar indicii de unde sa incep... ..pt ca e multa informatie pe net

    @KB ...stiu ca ai tot DM 500S..ma poti ajuta cu ceva sfaturi...?
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes


    DB500+Kaon570 ,ant 1,8m+ant 1,3 si max

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DM500=DM500S= satelit.
    Eu folosesc Gemini 2.90MaxVar. Se incarca cu DreamUp, cu cablu serial. Imaginea e goala, fara emu, fara chei. Apoi bagi emulator, keys, prin retea cu DreamboxControlCenter. Cu Max nu stiu.
    SHALOM

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @yanq
    Verifica Mail-ul

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DM500S=satelit
    DM5oo=cablu

    Eu am gemini 2.90 Maxvar, adica ai mai mult loc in /var decat la una normala . De incarcat se incarca cu DreamUP (unde iti trebuie numai nullmodem cablu ) sau cu Flash Wizard unde iti trebui cablu normal de retea (daca ai router ) sau crossover (daca nu ai router ) http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/database.php . Emulatoare nu are in ea dar poti sa le iei foarte usor daca te legi cu Dream-ul la net . Keys gasesti cam peste tot( http://www.croteam-sat.org/aploud/index.php? ) ,ele se baga cu FTP-ul in /var/keys si in /var/scce . Sper ca este ceea ce ai cautat , daca pot pot sa te mai ajut cu ceva...nu-i nici o problema
    Pt. MAX nu stiu , nu am asa ceva Din cate stiu trebuie sa mearga cu camd3,Newcamd,...

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asadar :
    DreamUP : incarcare imagine cu cablu serial
    FlashWizzard : incarcare imagine prin retea [si back-up maker foarte bun dupa ce termini toate instalarile , gen Norton Ghost ]
    DreamBoxEdit : incarcare liste de canale .

    Alte softuri :
    TotalCommander Patch Total Commander [parola : www.2baksa.net ]
    Putty (poti folosi si telnet din Windows , dar Putty e mai ...)

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am inceput sa ma lamuresc...cam greu...am reusit sa instalez doar Gemini 3.00..
    Pana luni nu pot face rost de cablu crossover.....exista vreo imagine Gemini 3.00 cu tot cu emulator, key, config, etc...care sa se poata instala cu DreamUP?...


    @Didi...multumesc de mail..l-am primit dar XNETUL mi-a sters toate atasamentele pt ca nu le-a putut scana....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu fi lenes si instaleaza-le separat . Asta e savoarea .

    Iti recomand gemini MaxVar 2.90 , este destul de asemanatoare cu 3.00 dar ai spatiu dublu .

    O gasesti aici .

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Nu fi lenes si instaleaza-le separat . Asta e savoarea .

    Iti recomand gemini MaxVar 2.90 , este destul de asemanatoare cu 3.00 dar ai spatiu dublu .

    O gasesti aici .
    Nu sunt lenes ...dar, in afara de imagine, se pot instala si emu, keys, config cu... cablul nullmodem...? din cate am inteles ,nu... si doar luni pot face rost de un crossover...de asta intrebam de un gemini complet, cu tot tacamul...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai te uiti pana luni la FTA si te obisnuiesti cu piticu` .

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Pai te uiti pana luni la FTA si te obisnuiesti cu piticu` .
    Da...dar trebuie atunci sa astept "uichendul" viitor... in timpul saptamanii am activitate intensa si timpul nu-mi permite...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  12. #12
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atunci facem o exceptie de la regula si rugam pe cineva sa posteze un link cu o imagine full , daca ne promiti ca deindata ce vei avea cablu de retea si timp liber , vei instala tu cu mana ta totul de la 0

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici eu nu am trimis o imagine pregatita, am trimis un Gemini 290 maxvar curat si cam ce apostat @KB si asta nu pentru ca nu le-ar fi gasit si singur ci avand in vedere faptul ca @yanq nu are o legatura permanenta la net.
    Cat despre imagini gata pregatite eu unul nu mi-am instalat niciodata pentru ca e chiestie de gust si e bine sa si le cofigureze fiecare dupa dorinta,
    drept pentru care rog pe cei ce au o img. buna sa-l ajute pe @yanq.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sunt nou in bransa ,am un DM500 de vre-o 3 zile ,ajutati-ma si pe mine cu cateva chestii:
    -cum se introduc emulatoarele si cheile (manual si automat),eu am incercat si nu mi-a mers ,vad numai FTA si e pacat pentru o asa scula!
    -am conexiunea buna cu calculatorul (retea)si programele aferente
    -daca poate cineva sa ma ajute cu o imagine gata facuta ,pt. inceput dupa aceea promit ca ma apuc de studiu!

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt tot la capitolul nelamuriri....

    -de ce e nevoie de mai multe emulatoare? camd3, Newcamd, etc....am citit ca unii au instalate 2-3 pe Dream....nu fac toate acelasi lucru? in genul s2emu, v-plug la SS2?..nu dau conflict intre ele? lucreza simultan sau se activeaza in functie de "necesitati"?
    M-am oprit deocamdata la camd3.875 (azi a aparut si 8.76)....

    Poate cineva sa-mi precizeze structura exacta a subfolderelor in var/ in cazul lui camd3?

    Var/uninstall/etc./etc/
    Var/script/etc.
    Var/binetc./etc


    ..pt ca in functie de sursa de download am gasit variante diferite in var/, config/, uninstall/, keys/ scce/..etc.......si mai toate info-urile de prin arhive sunt in germana...
    ....mai demult vazusem o schema foarte usor de urmarit in genul modelului de mai sus.....dar atunci nu aveam DM si nu i-am dat importanta...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. AJUTOR DM 500S
    By sebi1791 in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 2nd September 2006, 09:26
  2. Dreambox 500S am nevoie de ajutor
    By mugdg in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 11th August 2006, 07:47
  3. Rog ajutor DM 500S
    By Didi in forum DREAMBOX
    Replies: 42
    Last Post: 27th October 2005, 22:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top