Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Hawaii
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default Programarea singel-chip cu MasterCRD LCD2

    Buna,

    nu am chef sa-mi construiesc un programator pt. PIC sau Atmel si as vrea sa incerc sa programez chip-urile de genul 16F84(A) sau 16F877(A) cu programattorul MasterCRD LCD2 pe care il posed. Cine a mai incercat programarea altor Chips sau cine imi poate da sugestii?

    Mersi.

    Hexmaster

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am incercat kestia de care vorbesti tu da cu alt programator....
    multiprog quatro+extension care are socluri pe langa cel de cartela si pentru pic si poc sau eproame gen 24cxx sau 12cxx cu programul IcProg
    www.ic-prog.com
    poate reusesti si tu..toata kestia e sa-ti vada softu programatorul

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Hawaii
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna,

    mda...daca ai socluri e ok....eu nu am....deci trebuie sa fac socluri separate care sa le pot baga in programator. am sa incerc. mersi de ajutor.

    ceau,

    hexmaster

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Chip for silverbox II
    By tawia in forum RDI - English
    Replies: 14
    Last Post: 23rd July 2006, 05:45
  2. Flash chip in Recievers
    By hussain abbass in forum RDI - English
    Replies: 13
    Last Post: 23rd June 2006, 16:34
  3. To check ur protection chip
    By yan naing in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 9th June 2006, 13:50
  4. Dynasat without chip need firmware
    By SumitB in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 8th June 2006, 12:19
  5. No need chip for Silverbox II & Plus!!!
    By yan naing in forum RDI - English
    Replies: 18
    Last Post: 6th June 2006, 22:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top