Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: EPG DIGI

  1. #1
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default EPG DIGI

    Au trecut vreo 2 saptamani (daca nu mai bine) de cand au fost mutate ProCinema, Telesport, etc. Oare au uitat baietii sa mute si EPG-ul la aceste programe ? Sau e asa greu de mutat ? Macar EPG-ul de la Pro Cinema, daca l-ar pune unde trebuie...

  2. #2
    Stargate FAN Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    aproape de Cluj
    Posts
    288
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O intrat EPG-ul la ProCinema.
    Cat despre Discovery RO, trebuie doar sa copieze EPG-ul de la Discovery Ch.

  3. #3
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumim pentru receptivitate tehnicului de la DIGI . Totusi, pe viitor, poate va faceti treaba pana la capat fara observatiile noastre

    Sa inteleg ca Discovery ramane pe saptamana viitoare

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dondos
    O intrat EPG-ul la ProCinema.
    Cat despre Discovery RO, trebuie doar sa copieze EPG-ul de la Discovery Ch.
    La mine nu a intrat pe ProCinema nici un EPG.
    SHALOM

  5. #5
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai baieti, iar ne-ati lasat fara EPG pe ProCinema in weekend-ul trecut Pai se poate ? O fi de vina introducerea lui TVS ORADEA, cumva ?

    Ar fi bine sa va utiati un pic la BOOM...care se pare ca are EPG pe toate programele Ca tot era DIGI primul la toate, nu ? Ori s-au mai schimbat lucrurile, in ultima vreme ?

    Hai, spor la rezolvarea problemelor

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zmeura
    1.Cele care mi-as dori sa aiba si nu au in momentul acesta sunt:TVR2(e inainte cu 2 ore),RealityTv,Discovery RO,Romantica(nevasta),TVR Cultural,Sport Klub RO,Travel si Minimax RO.
    Travle are EPG daca setezi meniul conservei la maghiara. Dar atunci nu e EPG pe canalele romanesti... Vezi http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=75809 .

  7. #7
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De cateva zile a intrat EPG-ul si pe Discovery RO

    N-ar fi rau un EPG si pe TV1000 si Sport Klub RO. Sau cer prea mult deja?

  8. #8
    Stargate FAN Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    aproape de Cluj
    Posts
    288
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Corect! A intrat EPG-ul pe Discovery RO, dar nu EPG-ul de la Discovery RO. Este un EPG dar nu stiu de la ce post este, nici macar de la Discovery Ch nu-i ...(sau este doar decalat ?)

  9. #9
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dondos
    Corect! A intrat EPG-ul pe Discovery RO, dar nu EPG-ul de la Discovery RO. Este un EPG dar nu stiu de la ce post este, nici macar de la Discovery Ch nu-i ...(sau este doar decalat ?)
    S-a mutat EPG-ul de pe Discovery Science pe Discovery RO

  10. #10
    Maul, Darth Maul Teacher
    Join Date
    May 2006
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar asa: Boom are EPG corect la Discovery Channel? Nu de alta dar cel de pe site e gresit: de ex. acuma pe site la Discovery scrie Cazinouri Americane -15:50-, dar ruleaza aia cu Junkyard nu stiu ce.

  11. #11
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fratilor uitati-va la boom acolo se mai schimba si EPG cand incepe o emisiune noua ,daca tot vreti EPG
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  12. #12
    Stargate FAN Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    aproape de Cluj
    Posts
    288
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu-i chiar asa... Se mai schimba EPG-ul si la Digi. Doar ca nu-l prea poti citi (daca nu stii html ). Ar trebui pus urmatorul link pe DigiTv Info: http://www.il-st-acad-sci.org/codes.html cu mentiunea: penru a putea citi EPG-ul consultai mai intai pagina respectiva.

    Asa arata EPG-ul la Digi:

  13. #13
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cei de la Digi au de ales: ori scriu informatiile de pe EPG fara diacritice ori scot o noua varianta de software pentru receptoarele Hyundai pe care le comercializeaza, astfel incat acestea din urma sa afiseze caracterele diacritice!
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

  14. #14
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite o propunere pentru meniul Font:
    Font : Tahoma; Styl: Bold; Size 24 si Script:
    - Western
    - Hebrew
    - Arabic
    - Greek
    - Central European
    - Vietnamese
    - Turkish

    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  15. #15
    Stargate FAN Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    aproape de Cluj
    Posts
    288
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hyundai-ul stie afisa diactrice, atata timp cat le primeste. Nu stiu ce soft folosesc pentru a transmite EPG-ul dar, se pare ca tot ce face este sa citeasca codul sursa al unei pagini (intr-o vreme era cineplus.ro) si sa-l transmita fara a-l "traduce" pe limba ei. Sa avem pardon, dar pana si un amarat de script facut in c++ ar fi in stare sa transforme caracterele speciale in caractere normale. Sau mai stii.. poate au de gand sa doteze conserva cu un browser IGITv Explorer

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top