Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: Pozitioner 7025

  1. #1
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default Pozitioner 7025

    Cui ii merge pozitionerul cu Dream 7025?
    Si cum l-a setat?

    Multam' mult!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-am ajuns pana acolo, la pozitioner. Am bagat in flash un colloseum. Si functioneaza cu gbox. As vrea sa stiu daca stii cum draq fac sa bag in compact flash sau hdd alta imagine, multiboot-ul l-am pus prin telnet.
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

  3. #3
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ideea de a avea mai multe imagini este veche de la inceputurile Dreamului 7000.
    Sincer dupa ce pui Gemini 1.70 nu stiu ce-ti mai poti dori de la o alta imagine?!
    In fine ... daca ai pus multiboot-ul pe Dream trebuie sa-ti apara in Plugins/Games. De acolo trebuie configurat. Mai intii trebuie "activat" ... cred ca este ultimul meniu. Dupa care copiezi img din flash pe una din partitiile de pe CF ( e suficient de 256 si nu de 512 cum am auzit pe cineva spunind). Apoi trebuie specificat de unde vrei sa boot-eze. Probabil o sa alegi CF cu partitia pe care tocmai ai copiat-o. Pasul urmator este sa rescrii flashul cu o alta imagine .... pe care de asemenea s-o copiezi apoi in CF

  4. #4
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dirtyfreddie13
    Ideea de a avea mai multe imagini este veche de la inceputurile Dreamului 7000.
    Sincer dupa ce pui Gemini 1.70 nu stiu ce-ti mai poti dori de la o alta imagine?!
    In fine ... daca ai pus multiboot-ul pe Dream trebuie sa-ti apara in Plugins/Games. De acolo trebuie configurat. Mai intii trebuie "activat" ... cred ca este ultimul meniu. Dupa care copiezi img din flash pe una din partitiile de pe CF ( e suficient de 256 si nu de 512 cum am auzit pe cineva spunind). Apoi trebuie specificat de unde vrei sa boot-eze. Probabil o sa alegi CF cu partitia pe care tocmai ai copiat-o. Pasul urmator este sa rescrii flashul cu o alta imagine .... pe care de asemenea s-o copiezi apoi in CF
    nu e asa.memory card iti trebuie de minim 512mb deoarece multiboot o imarte in mai multe partitzii.din aceste partitii poti folosi doar 3 ca sa instalezi o imagine.
    e un pic complicat dar nu e asa de greu.

  5. #5
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu iti spun inca o data ca e suficient 256!

    "Zuerst benötig man eine CF Karte für seine Dreambox 7025 mit mindestens
    256MB. Größer geht - dann ist einfach die erste Partition größer.
    Kleiner als 256MB bis zu 16MB runter geht jetzt auch, aber eben mit
    nur weniger oder gar keiner Image Partition auf der CF Karte."

    Asta e chiar ce scrie in readme.txt din multiboot.zip

  6. #6
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dirtyfreddie13
    Eu iti spun inca o data ca e suficient 256!

    "Zuerst benötig man eine CF Karte für seine Dreambox 7025 mit mindestens
    256MB. Größer geht - dann ist einfach die erste Partition größer.
    Kleiner als 256MB bis zu 16MB runter geht jetzt auch, aber eben mit
    nur weniger oder gar keiner Image Partition auf der CF Karte."

    Asta e chiar ce scrie in readme.txt din multiboot.zip
    eu am pus de 512 si merge perfect

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am pus multiboot pe 256 si imparte in 3 partitii si functioneaza, numai la faza cu imaginea m-am blocat; pana la urma elrumano a zis s-o scriu direct in flash, asa am facut si a mers.
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @dirtyfreddie
    Sa inteleg ca orice imagine o pui in cf trebuie intai s-o treci prin flash, apoi o copiezi in cf si tot asa pana la 2-3 imagini?
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

  9. #9
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by amepas
    @dirtyfreddie
    Sa inteleg ca orice imagine o pui in cf trebuie intai s-o treci prin flash, apoi o copiezi in cf si tot asa pana la 2-3 imagini?
    nu

  10. #10
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In mod normal nu. Insa cu Dreamboxedit 1.92 nu functiona. N-am incercat cu Dreamboxedit 2.0!

  11. #11
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man, DreamboxEdit e editor de settings, din cate stiu. Care e legatura cu multiboot si instalarea de imagini
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  12. #12
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa-i!

    Cred ca vroiam sa spun dcc 2.82 ... oricum nici cu asta nu merge!

  13. #13
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va merge cu Flash Wizzard 6.4
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fisier pozitioner
    By doctorul in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 9th May 2006, 04:22
  2. Pozitioner ???
    By vatanasiu in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 4th July 2005, 14:45
  3. diferenta pozitioner?
    By vulcanescu35 in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 18th June 2005, 19:25
  4. Replies: 3
    Last Post: 17th January 2005, 11:50
  5. SS2 si pozitioner...help
    By florin_p in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 14th January 2004, 13:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top