Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    dubai
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default help....Starsat newS/W V 341


    dear friends,

    please help me for getting the password for starsat new software version 341.

    It is asking password while we switch into scrambled channels. I put 000000 as code. but that is not working. The FTA channels are working fine.

    Any having idea ?
    hai every body

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Dubai / UAE
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: help....Starsat newS/W V 341

    Dear Friend,

    Just after updating the reciever with new patch, while restarting select language and then select restore factory default. then make a full scan..

    Meanwhile, nothing found new in v 341. No Tps auto..


    Quote Originally Posted by tom15450
    dear friends,

    please help me for getting the password for starsat new software version 341.

    It is asking password while we switch into scrambled channels. I put 000000 as code. but that is not working. The FTA channels are working fine.

    Any having idea ?

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Thailand
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: help....Starsat newS/W V 341


    Quote Originally Posted by tom15450
    dear friends,

    please help me for getting the password for starsat new software version 341.

    It is asking password while we switch into scrambled channels. I put 000000 as code. but that is not working. The FTA channels are working fine.

    Any having idea ?
    A friend called Daeng in local webboard suggest these password. I don't try yet.
    CHECK ONE OF THESE
    817500
    987600
    345300

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. GOOD NEWS FOR STARSAT USERS
    By emco83 in forum RDI - English
    Replies: 131
    Last Post: 17th October 2008, 14:48
  2. NEWS AND UPDATES FOR STARSAT
    By emco83 in forum RDI - English
    Replies: 9
    Last Post: 26th October 2006, 23:12
  3. Good News for Starsat receiver owner
    By spark2006 in forum RDI - English
    Replies: 17
    Last Post: 21st May 2006, 23:54
  4. Starsat receiver owners-bad news!
    By khan2ton in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 24th July 2005, 03:35
  5. News .. News ... News ..! for Paki friends.
    By Ali4u in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 8th July 2005, 14:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top