Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Entering TPS keys in Fortec Star


    I have a fortecstar receiver which is programable. But I have an option of entering TPS keys only upto 16 digits. How can I enter the 32 digits published by the wellwishers? I apologize for my ignorance, I have seen few replies to similar queries, but could not make anything out of it as i am very new to this

    Regards,
    Shams

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    83
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Entering TPS keys in Fortec Star

    Quote Originally Posted by shams786
    I have a fortecstar receiver which is programable. But I have an option of entering TPS keys only upto 16 digits. How can I enter the 32 digits published by the wellwishers? I apologize for my ignorance, I have seen few replies to similar queries, but could not make anything out of it as i am very new to this

    Regards,
    Shams
    check out this link http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=74627
    Hivion HV-9090x

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dear Dragon,
    First of all, thank you very much for the reply. But I have to trouble you again as i can find only one section with 6 digit provider id, one section 2 digit code and one section 16 digit code. In another area, i could find two sections for 16 digits each but there is only one section for 2 digit code.

    Can i just enter 01 or 02 or 03 in that and then 16 digits each in the sections, but i cannot find a place to enter 11 or 12 or 13. Hope you understand my difficulty and able to suggest a solution

    Regards,
    Shams

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    83
    Posts Thanks / Likes

    Default

    m8 try to use 01

    if it doesnot workout try to give diff options 00 / 02 / 03

    try ur luck
    Hivion HV-9090x

  5. #5
    afxal
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default


    Which model u have? if its 5100 Plus then first download "Key Data Files for All CI files" from http://www.al7bar-soft1.com/CI/5100%...LUS%20MAIN.htm and upload it into your receiver. this will update key menu. then in your key menu enter in Viaccess 2 there you'll have "TPS AES-key" ID 7C7C7C, Key Number 21 & 22. enter first 16 digits in 21's first row leaving second row i.e FFFFFFFFFFFFFFFF and enter last 16 digits in 22's first row leaving second row. Enjoy!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fortec FCSI-5100 Ultra AES TPS key entering
    By Alan_C in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 22nd August 2006, 07:39
  2. Fortec Star Lifetime - TPS / Multivision keys
    By kmenon in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 3rd July 2006, 17:09
  3. Replies: 3
    Last Post: 9th May 2006, 20:35
  4. mach 1 help plz , I used ur keys for fortec star 51100 +
    By SHELLEYATICD in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 24th December 2005, 07:46
  5. Entering the keys
    By pahmadi in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 5th November 2005, 01:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top