Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default Motor pe Hyundai

    Acest receptor are doar un satelit memorat din fabrica.Cum pot pune motor si de unde din meniu setez motorul(cum fac sa memorez mai multi sateliti?Se poate acest lucru?)
    Offset 1,15m+0,2 THB+h-h SRT DM 2100+Strong SRT 6126=68.5E-30W

  2. #2
    zu Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Ploiesti City
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Motor pe Hyundai

    Quote Originally Posted by duhh
    Acest receptor are doar un satelit memorat din fabrica.Cum pot pune motor si de unde din meniu setez motorul(cum fac sa memorez mai multi sateliti?Se poate acest lucru?)
    1. Daca vrei motor(h-h),si nu te pricepi chemi pe cineva care se pricepe si il monteaza.
    2. Ai in meniul receptorului, la setare antena optiune diseq 1.2 si la setarile lnb-ului adaugi sateliti cu tasta de culoare rosu.
    3. Bagi frecvente pe fiecare satelit in parte,(corespunzatoare fiecarui satelit) si apoi te apuci de scanat din meniul Setari antena, optiunea motor sa fie pornita, apoi cu ajutorul sagetilor stanga <>dreapta cauti semnal pe frecventa respectiva(iti garantez ca la cum arata "conserva" nivelul de semnal te vei umple de nervi ), dupa ce "gasesti" semnalu' apesi tasta OK si astfel memorezi pozitia satelitului.
    Pana acu am reusit sa memorez cam 11 sateliti dar m-am oprit din cauza ca mi-a amestecat conserva programele de ma doare capul
    HAI BAFTA!

  3. #3
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa cum se vede in semnatura lui @duhh, are motor.
    Probabil vrea sa incerce sa memoreze pozitii de sateliti in conserva doar pentru mutare antena.
    La lucrul asta m-am gandit si eu pentru ca receptorul paciuit nu memoreaza mai mult de 4 pozitii.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. motor SM3D12
    By marginea29 in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 29th June 2006, 16:31
  2. SS2 si motor
    By Fulanito in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 24th June 2006, 22:02
  3. elevatia pe motor h-h
    By duhuletz in forum RDI - Satelit
    Replies: 12
    Last Post: 22nd April 2006, 03:39
  4. PROGDVB SI MOTOR HH
    By cristian_unguras in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 8th October 2005, 14:26
  5. motor cu H5400
    By doru58 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 21st June 2005, 00:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top