Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default starsat 550 and softcam


    Can anybody tell me how to update my key using softcam keys. I have starsat super550. thanks

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Nobody has the answer? if you have the answer, please reply so all can benefit.. thnaks

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. starsat and softcam
    By elba in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 25th July 2006, 21:25
  2. N2 cu softcam
    By RADUSOVA in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 9th September 2005, 16:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top