Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default 6125 cu motor H-H

    Am foarte multe probleme cu comanda motoarelor H-H.Receptorul STR 6125 memoreaza numai 5 pozitii de satelit, daca vreau sa memorez cel de al 6-lea pierde pozitia primului satelit!
    Am ultimul soft din 27.02.2005-TPS.Oare cun pot sa rezolv aceasta problema?
    feri

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malm÷
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...si eu am aceeasi problema, cu 6355! ...cred ca e de la patch! Eu m-am rezumat la 5 sateliti, pana ii da de cap vreun baiat priceput!

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Baia Mare
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am avut exact aceeasi problema cu 6125-ul.Daca firmware-ul este cel mai proaspat,atunci trebuie resetate atit montura H-H cit si receptorul.La mine s-a rezolvat problema.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malm÷
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...aha! ok, am sa incerc si eu maine cu montura, ca receiverul, l-am resetat de la luat gaia !

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ALL

    Expertii de la firma mea nu au ... Problema apare intr-un fel de la SETTINGS ... Faceti cum va zic eu.

    Pune-ti *.urt ala din 19.11.2004 si dupa aia bagati ce patch vreti voi ... keys etc. NU MAI BAGATI SETTINGS din calculator si incercati sa vedeti cum memoreaza dupa aia pozitiile. Resetati montura H-H inainte. Faceti-va propriile SETTINGS si dupa ce le trageti in calculator mergeti mreu pe aceeasi solutie. Nu vor mai fi probleme ... daca nu i alta cauzah de natura HW ... Am patit si eu treaba asta ...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malm÷
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci Ovex, dar de unde iau *.urt - ala? ..si mai am o intrebare:
    Daca am memorat 4 sateliti, iar apoi actualizez channel.bin cu satcoDX, ce se intampla la upload in receiver? imi anuleaza setarile initiale de pozitie pe satelit? sau pur si simplu imi actualizeaza transpoderele si programele/ satelitii selectati?

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @vatanasiu

    Daca-l rugam frumos pe @mihaip ar putea sa-l repuna pe Strong Files ... Cu liste de la Satcodx nu lucrez, folosesc lumea satelitilor numai pentru informare ...

    Stai sa-l caut poate-l gasim pe undeva pe net ...!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malm÷
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok, si tu cum recomanzi sa-mi uploadez transpoderele?

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    man ... eu periodic i-mi fac singur settings si le reactualizez manual, daca se schimba ceva ... le ordonez si trag in calculator ... eu nu lucrez cum lucrezi tu ... asa m-am invatat ... poate metoda ta ii mai buna. Eu asa m-am invatat si nu am probleme cu antenele ... uneori nici nu am timp de experiente ... iti dau pe mail uraturile alea ... sa vezi cum se misca.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malm÷
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci Ovex! ai PM de la mine!

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vatanasiu
    Merci Ovex, dar de unde iau *.urt - ala? ..si mai am o intrebare:
    Daca am memorat 4 sateliti, iar apoi actualizez channel.bin cu satcoDX, ce se intampla la upload in receiver? imi anuleaza setarile initiale de pozitie pe satelit? sau pur si simplu imi actualizeaza transpoderele si programele/ satelitii selectati?
    In receiver apare lista adusa de tine, din SatcoDX, ceea anterioara dispare!
    Daca aduci numai o lista cu 4 sateliti, din SatcoDX, atata vei avea in receiver... 4 sateliti cu programele aferente.
    Partea buna e ca lista memorata in receiver nu dispare atunci cand se introduce un patch nou, sau fisier .urt!

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malm÷
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok! am resetat montura, am repus urt, patch, keys! Am importat din satcodx, si am un fisier *.bin ! Il incarc in channel editor, pana aici totul ok! Cand dau PC to Receiver imi da urmatorul mesaj de eroare: "Unable to upload, Please verify carrier and service record count" CE SE INTAMPLA ?

  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In mod sigur nu ai bifat/importat cum trebuie...
    1.Import SATCODX (SDX) si selectezi lista satcodx salvata intr-un director
    2.''Do you want to generate bin file with filter mode'' - raspuns NO -
    3. Apoi apare save... ii dai un nume la lista si apoi SAVE
    4. Apare automat fereastra care contine lista satelitilor si a transponderelor... poti efectua orice modificare doresti (adauga/sterge) si apoi transfer PC to STB fara probleme

    P.S.Neaparat sa ai minim Channel Editor versiunea 1.2.5.c sau mai nou

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malm÷
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, am facut exact asa, am versiunea 1.2.5c ..si imi da mesajul de mai sus!

  15. #15
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atunci e in alta parte parte buba...
    Eu nu am intampinat astfel de probleme (mesaje de eroare)

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SS2 si motor
    By Fulanito in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 24th June 2006, 22:02
  2. 4 lnb sau diseq motor
    By Andretti in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 21st March 2006, 07:53
  3. DBOX 2 cu motor HH
    By sosozah in forum DREAMBOX
    Replies: 9
    Last Post: 4th February 2006, 19:35
  4. setari motor DM 500
    By julius6 in forum DREAMBOX
    Replies: 13
    Last Post: 16th January 2006, 21:22
  5. Sport cu motor pe net
    By aditd in forum Sport
    Replies: 0
    Last Post: 14th June 2005, 14:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top