Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Baia Mare
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default patch la Strong SRT 6125

    Salutare tuturor!
    Este prima data cind aplic acest patch si am ajuns la ultima faza,cea cu aplicarea tabelei de chei:
    "6. perform again step 2 and run PatchLoader , load the keys (keys.bin) and upload the keys "
    Treaba este ca nu stiu cit timp trebuie sa dureze acest proces,deoarece patchloader-ul tot lucreaza de o vreme (24min pina acum).Stie cineva?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Cluj Napoca/Alba Iulia
    Posts
    309
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: patch la Strong SRT 6125

    din cate stiu eu cheile se pot edita si cu telecomanda, de ce nu incarci si asa

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: patch la Strong SRT 6125

    Quote Originally Posted by nelugo
    Salutare tuturor!
    Este prima data cind aplic acest patch si am ajuns la ultima faza,cea cu aplicarea tabelei de chei:
    "6. perform again step 2 and run PatchLoader , load the keys (keys.bin) and upload the keys "
    Treaba este ca nu stiu cit timp trebuie sa dureze acest proces,deoarece patchloader-ul tot lucreaza de o vreme (24min pina acum).Stie cineva?
    In jur de 5-10 secunde. Inseamna ca ai gresit ceva...

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,783
    Posts Thanks / Likes

    Default

    procedura este simpla...dupa bootloader care sper ca l-ai bagat corect ... rulezi patchloader...incarci lista de canale...scoti receptorul din prinza...dai start la patchloader...repui receptorul in priza...

    dureaza cateva secunde timp in care pe ecran iti apare niste mesaje de verificare/incarcare a liste...

    in acelasi mod incarci si keyle....

    PS: nici o procedura de incarcare/descarcare nu dureaza mai mult de 30 sec maxim!

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Baia Mare
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intr-adevar,ceva n-am facut bine prima oara,dar nu stiu nici acum ce anume.Am repetat procedura pentru introducerea cheilor si a durat doar citeva secunde,intr-adevar.Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 16th July 2006, 03:57
  2. Update patch la 6125 ajutor!
    By dav.basta in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 4th April 2006, 09:02
  3. Replies: 1
    Last Post: 19th January 2006, 19:48
  4. Strong 6125, cum?
    By fone in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 27th February 2005, 20:15
  5. Replies: 0
    Last Post: 4th January 1970, 16:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top