Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: problema scart

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default problema scart

    cum anume se poate rezolva problema cu scartul la stand-by? mie nu`mi taie semnalul si ramane imagine neagra + sonor de pe cablu. e bug din softul lui?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa misti de cablu, poate nu fac toti pinii contact, si vezi daca apare imagine.
    SHALOM

  3. #3
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: problema scart

    Quote Originally Posted by freeloader
    cum anume se poate rezolva problema cu scartul la stand-by? mie nu`mi taie semnalul si ramane imagine neagra + sonor de pe cablu. e bug din softul lui?
    ai db 500?daca da tre sa faci o modifficare la scart.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu am facut nici o modificare si merge foarte bine. Cablu cu toti pinii legati.
    SHALOM

  5. #5
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002
    Eu nu am facut nici o modificare si merge foarte bine. Cablu cu toti pinii legati.
    primele serii ale dm 500 si anume cele cu tuner philips dar nu toate,au aceasta problema ca se vad rau de tot in rgb.in momentul cand receptoarele sunt puse in standby acestea nu intrerup din impulsul rgb ci continua sa transmita la scart acest impuls.in acest fel televizorul nu se comuta in automat pe un canal sau pe altceva deoarece simte impulsul trimis de dreambox.
    cum am mai zis pt a evita acest inconvenient am citit pe mai multe forumuri
    printre care si cel oficial ca trebuie facuta o mica modifficare.

    si eu am acest tip de dm dar nu l-am modificat pt ca e inca in garanzie.daca o rezista pana expira garanzia am sa fac odificarea desi nu prea imi trebuie deoarece eu al folosesc in component

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HSS1160 conectat prin SCART
    By amandigi in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 16th December 2006, 02:14
  2. SCART passthru la DM500 ?
    By mariusster in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 9th February 2006, 22:34
  3. Dream - scart
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 26th January 2006, 00:44
  4. intrebare despre conexii scart
    By lombyl in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 2
    Last Post: 15th October 2004, 20:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top