Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3

Thread: Cum conectez?

  1. #1
    Einstein Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum conectez?

    Am receptorul H***dai pentru D*gl, un srt 6355 si SS2. Cum trebuie sa le conectez la farfurie pentru a avea semnal pe toate. Am pus srt master, H***daiu in loop si din H***dai, SS2. Primele doua imi merg perfect dar SS2 are semnal doar pe cateva canale fta, de exemplu pe Hotbird. Cum sa fac?

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts Thanks / Likes


    ideal ar fi sa pui un lnb quad,in acest caz ai avea independenta totala atit
    pe verticala cit si pe orizontala.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Posts Thanks / Likes


    un quad e bun....dar scump



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cum conectez .......
    By brpm in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 3rd November 2006, 01:13
  2. Skystar 1 cum pot s-a conectez un cam la el????
    By gheorghita in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 4th March 2006, 12:58
  3. Skystar 1 cum pot s-a conectez un cam la el????
    By gheorghita in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 4th January 1970, 22:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top