Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor Humax 5400Z

    Sotia a pornit Humaxul de la telecomanda si arata normal L2.08 pe ecran albastru dupa care se face negru si pe display arata scurt rA.Dupa aceasta pe display fileaza incontinuu trei puncte si nu se mai intimpla nimic.Ecranul TV ramine negru.
    Am probat de citeva ori reset din spate de la intrerupator si se intimpla acelasi lucru.
    Mai am un Dbox 1 legat prin Humax la antena si la pornirea Dbox-ului nu se prindea decit TPS din tot satelitul Hotbird(celelalte programe nu aveau semnal).
    Am legat direct Dbox-ul si atunci merg toate programele de pe Hotbird.
    De aici am dedus ca semnalul nu trece prin Humax in pozitia cind este oprit din spate.
    Are cineva habar ce s-a putut intimpla si ce este de facut in cazul acesta?S-au s-a dus............

    Multumesc anticipat

    HUMAX 5400Z,Dragon CAM,Rotor,Hirschmann 0,85,Astra,Eutelsat,Hotbird,Sirius,Thor,Amos,Infin ity USB,

  2. #2
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    baga-i settingul iara.

    salute

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa e, settinguri noi si se rezolva! In unele cazuri, inainte de a-i baga noi settinguri, trebuie sa le stergi pe alea vechi cu file-ul "[email protected]".

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru ajutor.
    (Crezusem ca a dat ortul popii)
    Intradevar dupa ce i-am bagat setting-uri noi a inceput sa functioneze.
    ToH-ul era sters dar dupa ce i-am bagat ToH nou si key.bin totul este in ordine.
    Multumesc inca o data.

    HUMAX 5400Z,Dragon CAM,Rotor,Hirschmann 0,85,Astra,Eutelsat,Hotbird,Sirius,Thor,Amos,Infin ity USB,

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Humax 5400z
    By smoker in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 25th August 2006, 04:13
  2. Humax 5400z Stb $ HELP$
    By sbabu in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 18th May 2006, 16:54
  3. Need a Humax 5400z
    By bogy man in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 23rd March 2006, 23:45
  4. help for humax 5400z to get SP
    By Mikedleg in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 29th July 2005, 08:59
  5. Humax 5400z
    By adrianp in forum SD Receivers
    Replies: 9
    Last Post: 29th November 2004, 11:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top