Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Digi+patent=0

  1. #1
    somer tehnic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    bacau
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi+patent=0

    salve

    am fost printre primii care am luat digi -primul model ,acu a trecut garantzia,nu am schimbat softul ,al am pe primul,vreau sa felicit pe totzi care au gandit si au promovat digi--sistemul amperecheat-au reusit
    acu la mine nu mai mere scoasa cartele nici cu patentul -ca am ancercat ,asa ca daca s-a antamplat asta la cineva-nu stiu dar rezultatul e ca daca tre sa se schimbe cumva cartelele eu tre sa arunc hunday-nu-i asa @Fanta?
    CU RESPECT
    bafta
    dm7020,dm500s,tt-connect s2-3650 ci

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai fost cu el la reprezentanta?daca nu ai fost risca o vizita si poate vei pleca placut impresionat si cu un receiver nou

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    ARGES
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    posibil sa fi impresionat si cu receptor nou dar si fara niste bani lipsa ... ... ... ... ... ... ... ...
    REC FTA ECHOLITE 790 0.9

  4. #4
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    off-topic

    MAMA EI DE LIMBĂ ROMNĂ

    on-topic

    @radusova

    La ce te referi cnd spui că nu mai iese cartela nici scoasă cu patentul? E blocată năuntru? Ţi-a lipit-o cineva cu Superglue? Sau vrei s-o desperechezi şi s-o bagi ntr-un Humax?

    ss/indescifrabil

  5. #5
    somer tehnic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    bacau
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    salve
    a ramas anauntru man ,nu cu sglue,nici cu Humy ci pur si simplu nu iese,am probat cu patentul, nu glumesc
    -a fost nevasta cu el la astia de la digi mai anainte cu o luna sa se termine garanzia si au zis-lasa doamna ca nu tre sa umbli la cartela, cand nu mai mere vii iar la noi -si asa a trecut garanzia
    eu lucru afara nu am putut sa ma duc eu personal la ei,dar op voi face an august si le las receptorul acolo poate le trag si un filmuletz,pentru ca eu am avut ancredere an digi,chiar am convins 6 colegi sa asi cumpere aici ,le-am facut si chestia cu condensatorul la toti -a fost o reusita,dar acu gata asta este
    daca citeste forumul asta vreun responsabil de gigi -din zona bacau sa ai traga un pic de urechi ca sunt nereguli
    dm7020,dm500s,tt-connect s2-3650 ci

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai perfecta dreptate. Totusi, daca merge de ce vrei sa scoti cardul?
    SHALOM

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    spania
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @radusova
    Cand ViaDigital exista pe vremuri aveau receptoare Nokia cu PCMCIA de nagra si schimband versiunea la alt nagra ...trebuiau schimbate receptoarele cu totul . Ne trimiteau acasa la clienti ca sa facem schimbul... La 60 la suta din receptoare nu ieseau cartelele si nici pcmcia..........Asa-i la inceput

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    468
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acuma, treaba e asa:
    Mai scapi o bere pe receptor, mai intra fumul de la soba si aburi de la oala cu ciorba, mai sare uleiu' de la sarmale, basca tonele de praf din atmosfera. Intr-un an se pot intampla multe. Am vazut receptoare de ziceai ca au fost folosite pe post de farfurie. Daca faceai imprudenta sa le deschizi de la butonul frontal, te alegeai cu o pata de materie vascoasa pe deget.

    Nu-i necesar sa fie chiar asa. Umiditatea si praful din aer pot da nastere unui clei destul de bun. Treaba se rezolva simplu. Se deschide receptorul si sterg marginile cartelei + soclul de cartela cu putin spirt. Apoi miscand usor cartela si folosind o surubelnita mica, se poate extrage fara probleme.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu stiam ca, inca se mai poate schimba "conserva" chiar daca ai 1120 si ai depasit un an de contract. poate iti arata si o lista cu tarifele practicate la service, ca eu nu stiu sa existe asa ceva . buna treaba, vezi sa nu-ti iei tzeapa si sa-ti ceara ceva bani pentru un service gratuit, de altfel.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top